9.9.10


================

Μπερδεμένη ταυτότητα

Το κίτρινο φως άναψε ακριβώς μπροστά του κι εκείνος έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Σταμάτησε εμπρός στη διάβαση των πεζών, παρ’ όλο που θα μπορούσε να περάσει τη διασταύρωση αν επιτάχυνε λίγο περισσότερο.

Η γυναίκα οδηγός που ερχόταν ακριβώς πίσω του εξαγριωμένη πάτησε την κόρνα του αυτοκινήτου της και έβαλε τις φωνές επειδή δεν μπόρεσε να περάσει ενώ το κινητό της τηλέφωνο έπεσε στο πάτωμα.

Καθώς ήταν ακόμα τόσο εκνευρισμένη, άκουσε ένα κτύπημα στο παράθυρό της και είδε το πρόσωπο ενός πολύ σοβαρού αστυνομικού που την διέταξε να βγει από το αυτοκίνητό με τα χέρια ψηλά.

Ύστερα την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα όπου τις έκαναν ερωτήσεις, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, την φωτογράφησαν και την έβαλαν σε ένα κελί κράτησης.

Μετά από κάποια ώρα, ένας αστυνομικός πλησίασε το κελί και άνοιξε την πόρτα. Την συνόδεψε πίσω στο γραφείο του αξιωματικού όπου ο αστυνομικός που την συνέλαβε περίμενε με τα αποτελέσματα της έρευνας και της είπε:

«Συγνώμη για το λάθος. Όμως, βλέποντας από τη μια τη συμπεριφορά σας καθώς πατούσατε την κόρνα και μιλούσατε άσχημα στον οδηγό του εμπρός αυτοκινήτου, και από την άλλη τα αυτοκόλλητα που ήταν κολλημένα στο παρμπρίζ που έγραφαν: «Τι θα έκανε ο Ιησούς;», «Υποστήριξε τη ζωή του αγέννητου», και εκείνο το μεταλλικό χριστιανικό έμβλημα με τον ΙΧΘΥσκέφτηκα ότι το αυτοκίνητο θα ήταν κλεμμένο»...

Αυτά παθαίνει όποιος άλλα λέει και άλλα κάνει.


Βέβαια ένα τέτοιο γεγονός θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Αμερική, αλλά και ως ανέκδοτο ακόμη να το διαβάσει κανείς, το δίδαγμά του είναι προφανές.

.


=======================

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ


ΦΤΩΧΟΣ Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ"?

Για πολλά χρόνια μας είχαν φλομώσει στην ιδέα ότι το σημερινό Ισραήλ είναι "ο ευλογημένος λαός του Θεού"...


Σήμερα τα πράγματα δείχνουν πως και οι Ισραηλινοί όπως και όλοι οι άλλοι λαοί υποφέρουν από τα ίδια δεινά --καρπούς της αμαρτίας και της ασέβειας-- όσο και αν προσπαθούν κάποιοι μέσω πολιτικής, θρησκευτικής και εθνικιστικής προπαγάνδας να διατηρούν ένα "ιερό συναίσθημα" μέσω του οποίου εκμεταλλεύονται τους εύπιστους χριστιανούς της Δύσης για δικό τους αποκλειστικά όφελος.


Το παρακάτω φιλμ που μας έστειλαν μέσω διαδικτύου δείχνει την τραγική οικονομική κ.λπ. κατάσταση του δήθεν "περιούσιου λαού".


------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=nk1e_X1beic
------------------------------------------

Οι διαθήκες του Θεού προς τον αρχαίο Ισραήλ έγιναν προς ένα λαό ασεβή και παραβάτη όλων των θείων εντολών αλλά προς ένα λαό που θα σεβόταν και θα τηρούσε το Νόμο.
Τα κεφάλαια 28 Δευτερονομίου γράφουν ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν θεία εύνοια.

Το σημερινό Ισραήλ καταπατά ΟΛΕΣ τις θείες εντολές και πράττει ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ανομίες. Πώς λοιπόν κάποιοι επιμένουν ότι "δικαιούται" να έχει ευλογίες;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ. Δεν έχουμε τίποτα με τους ίδιους τους Ισραηλινούς. Αυτοί θα τα βρουν με τον Θεό τους.

Αναρωτιόμαστε, ωστόσο για την ευκολία με την οποία κάποιοι χριστιανοί είναι έτοιμοι να γίνονται όργανα της κάθε είδους προπαγάνδας...

Επίσης αναρωτιόμαστε, πώς οι Εβραίοι του Κόσμου, που χωρίς αμφιβολία είναι από τους ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της Γης, δεν ενδιαφέρονται για τους ομοεθνείς τους στο Ισραήλ, και αφήνουν τους καλοκάγαθους χριστιανούς να κάνουν όσα οι ίδιοι δεν κάνουν στο δικό τους λαό...





.


Our Wedding Reception Slideshow: PAVLOS & MEGGAN’s trip from Néa Ionía (near Agios Stefanos, Mykonos, Greece) to City of Lynnville (near Lynnville), Iowa, United States was created by TripAdvisor. See another Lynnville slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.