23.5.10

===========================

ΕΥΡΩ - ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕΣτην εφημερίδα "Citypress" είδαμε τούτη τη γελοιογραφία του ΕΥΡΩ σαν ηλεκτρική καρέκλα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν λίγα μόλις χρόνια ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ για την είσοδό μας στο ΕΥΡΩ.

Σωστό ή λάθος; Το μέλλον θα το δείξει...

Ίσως κι εμείς θελήσουμε να βάλουμε μυαλό εγκαταλείπονας τα είδωλά μας. (Το ΕΥΡΩ ήταν ένα από αυτά).http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=74644===========================

==================================

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ


Είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος:

«Ναι, λοιπόν, φταίμε όλοι αλλά όχι όλοι το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο οι υδραυλικοί που δεν δίνουν απόδειξη με τις “παρέες” που την πέφτουν σε ένα “έργο πνοής” 2 δισ. ευρώ και το φτάνουν στα 12 δισ.

Ετσι πάθαμε ασφυξία, μες στην απάτη ζήσαμε και συμμετείχαμε: τραγούδι και Καγέν. Και μπλόκα για τις επιδοτήσεις που πήγαιναν στα μπουζούκια».
============================

ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΙΟΥΔΑΙΟΙ


Σύμφωνα με τον Moishe Rosen, ιδρυτή της διακονίας "Jews for Jesus", οι Μεσσιανικοί Ιουδαίοι (Messianic Jewish) συχνά δίνουν περισσότερη προσοχή στους ιουδαϊκούς τύπους και συνήθειες παρά οι ίδιοι οι Ιουδαίοι (Ισραηλίτες, Εβραίοι).

Επίσης υπάρχει πρόβλημα ουσίας με τον όρο Μεσσιανικός Ραβίνος: "Η χρήση αυτού του όρου είναι σαν ένα διδακτορικό δίπλωμα κατά παραγγελία, χωρίς αξία, τίτλος που οι ίδιοι αποδίδουν στον εαυτό τους. Είναι τίτλος σχεδιασμένος για να παραπλανήσει τους ανθρώπους"


("The use of this term is like a diploma-mill doctorate, an undeserved honor, which they arrogate to themselves. It is designed to mislead people.").

http://www.christianitytoday.com/ct/2010/mayweb-only/30-52.0.html

============================