9.6.11



Μακαριώτατε



Έχει ειπωθεί ότι: «Χείλη ιερέως ου ψεύδονται»! Πόσο μάλλον αρχιερέως!

Κι όμως εσείς φαίνεται ότι, σχετικά με το θανάσιμο εναγκαλισμό της δολοφονικής, για την πατρίδα μας και το λαό μας, χρεοκρατίας δεν βρήκατε το κουράγιο να πείτε την αλήθεια.

Αφού, όπως ειπώθηκε, υποστηρίξατε, σε άρθρο σας στην Καθημερινή, ότι: «Εφόσον, λιγότερο ή περισσότερο, υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος και της αλλαγής».

Επαναλαμβάνοντας,
περίπου το διαβόητο παγκάλειο απόφθεγμα, σύμφωνα με το οποίο «όλοι μαζί τα φάγαμε»!

Και, όπως
τον κ. Πάγκαλο τον διαψεύδουν-prima vista-τα κιλά του, έτσι κι εσάς σας διαψεύδει η αδυσώπητη πραγματικότητα. Την οποία και οι πέτρες ακόμη φωνάζουν.

Κι αν κάποιοι
υποκρίνονται πως δεν ακούνε τη φωνή της, η συνέχεια και η συνέπεια θα είναι να σηκωθούν οι πέτρες και να τους χτυπήσουν κατακέφαλα.

Γεγονός, που προφήτευσε ακόμη και ο εξοχότατος Πρωθυπουργός μας, όταν έλεγε πως, αν γίνονταν, τα όσα σήμερα γίνονται, «ο λαός θα μας πάρει με τις πέτρες»!

Κι ας μην υπάρχουν αυταπάτες
, επειδή ο λαός, διατηρώντας ακόμη τα τελευταία υπολείμματα υπομονής και ευγένειας, αρκείται, κατά κανόνα, προς το παρόν, σε μερικά γιαουρτώματα….

Δεν λέτε, λοιπόν, την αλήθεια, Μακαριώτατε!

Γιατί η αλήθεια λέει ότι δεν «υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως». Αλλά την κρίση τη δημιούργησε η οικονομική και πολιτική ολιγαρχία. Ή μάλλον πιο σωστά τη μεθόδευε εδώ και χρόνια. 

Και το γεγονός ότι η προδοσία και το ξεπούλημα της πατρίδας μεθοδευόταν από μακρού χρόνου φαίνεται απ’ το εξής πασίγνωστο, αλλά και εύγλωττο περιστατικό:

Όταν
η κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, ως Πρόεδρος της Βουλής, είχε ανακοινώσει στον κ. Παπούλια την εκλογή του, ως Προέδρου της Δημοκρατίας, του προανήγγειλε ορθά-κοφτά ότι: 

“Κατά τη διάρκεια της προεδρίας σας ενδέχεται «να περιοριστούν τα εθνικά μας σύνορα, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ως λαού και τα δικαιώματα των πολιτών ως ατόμων”.



Ήταν μήπως προφήτισσα η κ. Μπενάκη; Ή, όπως τα λεγόμενά της δείχνουν, κάτι ήξερε για την εκκολαπτόμενη προδοσία;

Αυτό και άλλα γεγονότα δείχνουν ότι οι έχοντες και κατέχοντες, αλληλοδιαδόχως, την εξουσία και οι μαζί τους διαπλεκόμενοι είχαν, προ πολλού σχεδιάσει την παγίδευση και δολοφονία της πατρίδας μας.

Και δεν μπορούμε
να ισχυριζόμαστε ότι «όλοι μας υπήρξαμε μέρος της κρίσεως». Εξισώνοντας τα θύματα με τους θύτες. Και αμνηστεύοντας την ολοφάνερη σε βάρος της πατρίδας μας δολιότητα και προδοσία.

Και αυτό, πριν απ’ όλους, δεν μπορεί να το κάμει η Εκκλησία. Και μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπός της. 

(...)

παπα-Ηλίας

Μην ψηφίζεις "οικογενειακά"

Στο πρόσφατο ταξίδι μας στην Αλβανία είδαμε την παρακάτω κάρτα που μοιράστηκε για να καλέσει τους πολίτες ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ή ΟΜΑΔΙΚΑ, αλλά ΜΌΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ.
__Όσον και αν φαίνεται παράξενο, παλαιότερα μπορούσε κάποιος να πάει και να ψηφίσει "για όλη την οικογένεια" ή και "εκ μέρους των φίλων του"...
__Και ο Χριστός δεν θέλει ομαδικά την ψήφο μας. Πρέπει να Τον ψηφίσουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
__Εμπρός λοιπόν.
 











ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ


Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.


.

Ένα ακόμη παραμύθι...

Λένε πολλοί πως ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόλις το 10% της δύναμης του εγκεφάλου του, η οποία είναι "τεράστια" και γι' αυτό πρέπει να βρει τις "μαγικές" δυνάμεις που θα ελευθερώσουν όλη εκείνη την επιπλέον "δύναμη".
__ Πρώτη σ' αυτό το παραμύθι είναι η διαβόητη "Εκκλησία της Σαϊεντολογίας" που υπόσχεται να κάνει τους οπαδούς/θύματά της "υπεράνθρωπους" ή "ημίθεους".
__Τα αποτελέσματα συνήθως φαίνονται μόνο στο άδειο τους πορτοφόλι (όλα πληρώνονται στην "σαϊεντολογία"...) και η απογοήτευση εκείνων που καταλαβαίνουν ότι έπεσαν θύματα.
__Αλλά δεν είναι μόνο η "σαϊεντολογία". Υπάρχουν πολλά παρόμοια μαγαζιά που πρέπει να προσέχει όποιος δεν θέλει να πέσει θύμα τους.






ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ


Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.


.