10.5.12

Σατανικός Οικουμενισμός...


Όταν η ‘πολιτική ορθότητα’ συναντά το ‘οικουμενιστικό πνεύμα’, έχουμε ένα ‘ουδέτερο’ θρησκευτικό σήμα για τους θρησκευτικούς λειτουργούς που θα παρευρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

Αν και η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση κάθε θρησκευτικού συμβόλου είναι ο «σεβασμός για τους διαφορετικούς θρησκευόμενους λαούς».

Η Telegraph αναφέρει ότι τα θρησκευτικά σύμβολα θα απαγορευτούν από τα σήματα που έχουν σχεδιαστεί να φορούν οι εφημέριοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο βασικός λόγος, είναι να μην «προσβάλλουν τους ανθρώπους που επιθυμούν να φορούν μόνο το δικό τους σύμβολο πίστης».

Η καρφίτσα πέτου, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει το ρόλο που θα έχουν οι θρησκευτικοί ηγέτες στους Αγώνες του 2012, έχει γίνει το κέντρο μιας διαμάχης καθώς τα θρησκευτικά σύμβολα απορρίφθηκαν από το σχεδιασμό. Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (LOCOG) ρώτησε μια συμβουλευτική επιτροπή από εκπροσώπους διαφόρων θρησκειών για να δώσουν ιδέες για την εμφάνιση που θα έχει το σήμα.

Ενώ φέρεται ότι υπήρχαν σχέδια που περιλάμβαναν σύμβολα και από τις εννέα από τις θρησκείες που ήταν παρούσες στην επιτροπή των αντιπροσώπων, ο σχεδιασμός απορρίφθηκε. Η κεντρική ιδέα ήταν ότι όλα τα άτομα που θα φορούν το σήμα δεν θα  αισθάνονται άνετα με τα αθλητικά σύμβολα άλλων θρησκειών.

Η Telegraph συνεχίζει:

Το τελικό σήμα – που παρουσιάστηκε στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ και σε οκτώ άλλους θρησκευτικούς ηγέτες που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Πάρκο - διαθέτει απλά τη λέξη «πίστη» και μια υδρόγειο, παράλληλα με τα λογότυπα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. [...]

Το σήμα θα φορεθεί από τους 193 θρησκευτικούς λειτουργούς - που θα ασχολούνται με αθλητές, υπαλλήλους, το προσωπικό και τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αν και υπήρχε πρόταση για ένα σήμα που θα φέρει τα εννέα σύμβολα – ανάμεσά τους το σταυρό και την ημισέληνο - οι διοργανωτές λένε ότι θα είχε «περιορισμένη» "απήχηση" στους θρησκευόμενους αθλητές και θεατές.

Η επιτροπή απέρριψε και άλλες προτάσεις για το σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας με χέρια σε στάση προσευχής και μίας με ένα αναμμένο κερί.

«Συζητήσαμε πολλές ιδέες - είναι πάντα δύσκολο να έχουμε ένα σύμβολο με το οποίο θα νιώθουν άνετα όλοι», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Duncan Green, ο οποίος υπηρτεί ως Αγγλικανός ιερέας και είναι ο επικεφαλής των πολύ-θρησκευτικών λειτουργιών των Ολυμπιακών Αγώνων. «Θέλαμε κάτι που οι άνθρωποι όλων των θρησκειών θα μπορούσαν να φορέσουν και να αισθάνονται άνετα και που θα έδειχνε ότι οι θρησκείες του κόσμο προχωράνε μαζί. Αν θέλουμε κάτι που να απευθύνεται σε όλες τις θρησκείες πρέπει να είναι ουδέτερο».

Μόνο που οι κύριοι ξεχνούν ότι η δημιουργία ενός θρησκευτικού συμβόλου προυποθέτει και τη δημιουργία θρησκείας. Μήπως στο μέλλον θα δούμε τους αθλητές και υπό κοινή σημαία για να μην προσβάλλονται μεταξύ τους και δούμε τις σημαίες να παίρνουν την άγουσα για τις αποθήκες; Αλλωστε για να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση χρειάζονται τρία πράγματα. Παγκόσμιοι φόροι (βλ. "πράσινοι" φόροι για το "φαινόμενο του θερμοκηπίου"), κοινή πίστη (βλ. ουδέτερο σύμβολο πίστεως), και κοινή σημαία (βλ. ΟΗΕ;).
Οι καιροί είναι πονηροί. Πάντως με ένα τέτοιο θρησκευτικό σύμβολο πολύ πιθανόν να πιστέψετε στον... Μίκι Μάους

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Αν και Μορμόνος...




__Τους Μορμόνους τους έχουν κατηγορήσει για διάφορα στραβά και ανάποδα όπως παλαιότερα η πολυγαμία μεταξύ των μελών τους, που όμως πλέον δεν εφαρμόζεται.
__Επίσης έχουν και ένα πλήθος άλλες ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ αντιλήψεις στην πίστη τους, που τους βγάζουν έξω από κάθε χριστιανική εκδοχή.
__Ωστόσο ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ρόμνει απέναντι στο γάμο των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων) πήρε τη σωστή θέση σε αντίθεση με τον πρόεδρο Ομπάμα που "το παίζει χριστιανός"... 
__Τώρα τι θα ψηφίσουν οι Αμερικανοί Χριστιανοί; Έναν "χριστιανό" που είναι υπέρ των ομοφυλομανών ή έναν Μορμόνο που είναι υπέρ της βιβλικής άποψης για το γάμο; 
__Εδώ σε θέλω κάβουρα...


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Ομπάμα: Υποστηρίζει τους γάμους ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων)...




Σύμφωνα με την Washington Post ο Πρόεδρος Ομπάμα είπε στις 9 Μαΐου σε μια συνέντευξή στο ABC με τον Robin Roberts, ότι υποστηρίζει τους γάμους ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων).
Ο Πρόεδρος διατύπωσε την υποστήριξη του γάμου των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων) μετά από χρόνια «εξέλιξης» για το θέμα, και επικαλέστηκε ότι ο Χριστός και ο Χρυσός Κανόνας άλλαξαν την άποψή του.
Ο πρόεδρος εξήγησε πώς η απόφαση αυτή προήλθε ως συνέπεια των χριστιανικών του πεποιθήσεων:
"... [Η Μισέλ και εγώ] είμαστε και οι δύο ενεργοί Χριστιανοί και προφανώς αυτή η θέση [μας] μπορεί να μας βάλει σε αντίθεση με τις απόψεις των άλλων, αλλά, ξέρετε, όταν σκεφτόμαστε σχετικά με την πίστη μας, το κύριο θέμα δεν είναι μόνο ότι ο Χριστός θυσίασε τον εαυτό Του για λογαριασμό μας, αλλά είναι επίσης και ο Χρυσός Κανόνας, δηλαδή να αντιμετωπίζουμε τους άλλους με τον τρόπο που θα θέλαμε εκείνοι να αντιμετωπίζουν εμάς. Και νομίζω πως αυτό είναι που προσπαθούμε να μεταδώσουμε στα παιδιά μας και αυτό είναι που με παρακινεί ως Πρόεδρο και μπορώ να καταλάβω πως αν είμαι συνεπής απέναντι σ' αυτές τις αρχές, θα είμαι καλύτερος σαν πατέρας και σύζυγος και ελπίζω ότι θα είμαι καλύτερος ως Πρόεδρος".

"Ήμουν ευαίσθητος στο γεγονός ότι για πολλούς ανθρώπους, η λέξη «γάμος» ήταν κάτι που θυμίζει πολύ ισχυρές παραδόσεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις και ούτω καθεξής. Αλλά έχω να σας πω ότι στη διάρκεια αρκετών ετών, καθώς έχω συζητήσει με φίλους και γείτονες και μέλη του προσωπικού μου, που έχουν απίστευτες ομοφυλοφιλικές μονογαμικές σχέσεις, μεγαλώνουν παιδιά μαζί. Όταν σκέφτομαι τους στρατιώτες αεροπόρους ή πεζοναύτες ή ναυτικούς που αν και ομοφυλομανείς πολεμούν για λογαριασμό μου, αλλά δεν μπορούν να κάνουν γάμο, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι για μένα προσωπικά, είναι σημαντικό να προχωρήσω και να επιβεβαιώσω ότι νομίζω πως ζευγάρια του ιδίου φύλου πρέπει να μπορούν να παντρευτούν».
Στην προεκλογική του εκστρατεία το 2008 μιλώντας σε μια εκκλησία είχε πει ότι: "Πιστεύω ότι ο γάμος είναι η ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Για μένα ως χριστιανό, είναι επίσης μια ιερή ένωση όπου συμμετέχει ο Θεός". Αλλά ο Ομπάμα άλλαξε τον τρόπο που παίζει τα χαρτιά του στον απόηχο των εκλογών της Β. Καρολίνας για τροποποίηση του Συντάγματος που καθορίζει το γάμο ως ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Η δήλωση του προέδρου ακολούθησε μια παρόμοια δήλωση του αντιπροέδρου Μπάιντεν υπέρ των γάμων του ιδίου φύλου.
__Τα λόγια του Ομπάμα προκάλεσαν την αντίδραση θρησκευτικών ηγετών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Αιδ. Richard D. Land, πρόεδρου της Επιτροπής της Συνόδου των Νότιων Βαπτιστών για την Ηθική και τις Θρησκευτικές Ελευθερίες, ο οποίος είπε στους New York Times:
"Όταν ο Πρόεδρος υποστηρίζει δημόσια κάτι, έχει αντίκτυπο και αυτό με λυπεί επειδή πιστεύω ότι η αποδοχή του γάμου των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων) θα ήταν ένα τρομερό λάθος για τη χώρα".
Ο Αιδ. Joel Hunter, που ο Ομπάμα αποκαλεί πνευματικό του σύμβουλο, δήλωσε στο Associated Press ότι ο Ομπάμα του τηλεφώνησε πριν κάνει την δήλωση και είπε στον Πρόεδρο ότι διαφωνεί με την ερμηνεία του για το τι λέει η Αγία Γραφή για το γάμο.
__Ο Hunter είπε ότι τώρα του είναι πιο δύσκολο να υποστηρίξει τον Ομπάμα, αλλά ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Είπε ότι ο πρόεδρος τον διαβεβαίωσε ότι θα προστατεύει τη θρησκευτική ελευθερία των εκκλησιών που αντιτίθενται στο γάμο των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων).

Ο Καρδινάλιος Timothy Dolan, Πρόεδρος της Διάσκεψης των Αμερικανών Καθολικών Επισκόπων, είπε σε μια δήλωση ότι 
"οι επίσκοποι δεν μπορούν να σιωπήσουν μπροστά σε λόγια ή πράξεις που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν το θεσμό του γάμου, τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας μας. Ο λαός αυτής της χώρας, ιδιαίτερα τα παιδιά μας, αξίζουν κάτι καλύτερο".

Ο Μπράιαντ Ράιτ, πρόεδρος της Συνόδου των Νοτίων Βαπτιστών, ήταν επίσης επικριτικός με την απόφαση:
«Είναι πολύ λυπηρή είδηση όταν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να εγκρίνει το γάμο των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων). Η Γραφή είναι πολύ σαφής ότι από την αρχή, ο Θεός όρισε ο γάμος να είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Είναι σημαντικό για μας που είμαστε οπαδοί του Ιησού να διατηρήσουμε την ιερότητα του γάμου, σύμφωνα με την Αγία Γραφή".




 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Την ώρα που η χώρα βουλιάζει...



__Ενώ η χώρα βουλιάζει για έναν επιπλέον λόγο, τη συμμετοχή της στους ειδωλολατρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το κράτος εξακολουθεί να συνεργεί σ' αυτό το πανάρχαιο αίσχος που εξακολουθεί να απευθύνεται στον Απόλλωνα και την Ήρα...
__Να περιμένουμε και άλλες δυστυχίες;  
__Διόλου απίθανο με τέτοια μυαλά...


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Για τους πόρνους δεν γίνεται λόγος...





__Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ για το AIDS. Ήδη από τους 100 άνδρες που ελέγχθηκαν, σε μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι πέντε βρέθηκαν θετικοί στον ιό HIV.
__Περισσότερα από 6000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.
__Την ίδια ώρα έχει δεκαπλασιαστεί ο αριθμός των εξετάσεων για AIDS στα ιδιωτικά νοσοκομεία. 
__Παράλληλα τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ελέγξει τις τελευταίες 15 ημέρες περισσότερες από 300 εκδιδόμενες γυναίκες. Από αυτές 28 βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS.
__Από το μικροσκόπιο του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν περάσει και 36 οίκοι ανοχής.
__Την αποκάλυψη ότι ήδη μολύνθηκαν οι πρώτοι «πελάτες» των ιερόδουλων έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος.



 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Να τον χαίρεστε...



__Στον Καιάδα ή από τον Καιάδα;

__Περαστικά μας...


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Το παζλ της πολιτικής-οικονομίας...




__Ένας Κινέζος παρέδωσε 50.000 γουάν (7.500 ευρώ περίπου) στους υπαλλήλους μιας Τράπεζας της Κίνας ζητώντας βοήθεια, επειδή η σύζυγός του κατά τη διάρκεια νευρικής κρίσης προσπάθησε να τον εκδικηθεί για την κακή του συμπεριφορά, και τα κομμάτιασε ένα-ένα.
__Οι υπάλληλοι έπειτα από έξι ώρες είχαν καταφέρει να συναρμολογήσουν μόλις ένα! Η πιθανότητα λάθους είναι μεγάλη...
Ευτυχώς οι Κινέζοι δεν ξέρουν το άσμα «Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου...». 
__Η υπόθεση θυμίζει τους πολιτικούς μας που ο λαός τους ανέθεσε να "λύσουν" το οικονομικό πρόβλημα της χώρας με παρόμοιο τρόπο (κομματιάζοντας τα κόμματα...).
 __

=======================================
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

Προς ολίγον οφέλιμος...




__Η γυμνασία του σώματος είναι ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΟΦΕΛΙΜΟΣ. 
Γι' αυτό πρέπει οι γονείς και οι νεαροί να εξετάζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αν και πόσο αξίζει να πέφτουν στον πρωταθλητισμό... Σε όλα χρειάζεται ΜΕΤΡΟ και ο πρωταθλητισμός ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ...
__Κανένα άθλημα δεν εξασφαλίζει ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ. Τα άλλα που λέγονται είναι "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ...




Όπως δείχνει έρευνα που εκπονήθηκε σε 683 ελληνικά σχολεία (37.040 μαθητές 13-19 ετών) καταγράφεται αξιοσημείωτη αύξηση στη συστηματική χρήση χασίς. Η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Μένη Μαλιώρη, αναφέρει ότι η πλειονότητα των παιδιών που δοκιμάζουν χασίς, περνούν σε συστηματική χρήση. Το γεγονός αυτό προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα. Πιο στενά «φλερτάρουν» με τα ναρκωτικά οι έφηβοι σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Χασίς έχουν δοκιμάσει χασίς τουλάχιστον μία φορά 18,2% αγόρια - 8,3% κορίτσια.
__Τα ελληνόπουλα μπλέκονται από πολύ μικρή ηλικία στη μάστιγα των εξαρτησιογόνων ουσιών, (αλκόολ, τσιγάρου, ναρκωτικών) σύμφωνα με το Ερευνητικό Παν/κό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγειινής (ΕΠΙΨΥ).  Άλλες δημοφιλείς ουσίες, είναι οι εισπνεόμενες κόλες που κυκλοφορούν νόμιμα στο εμπόριο, βερνίκια και διαλυτικά. Ακολουθούν ηρεμιστικά υπνωτικά χάπια που κυκλοφορούν χωρίς συνταγή γιατρού.
__Στην ίδια έρευνα σημειώνεται ανησυχητική αύξηση χρήσης αλκοολούχων ποτών, ειδικότερα στους νομούς Έβρου, Καστοριάς και Πιερίας, που έχουν υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους, και όμως βρίσκουν χρήματα για το πάθος τους. Έξι στους δέκα μαθητές πίνουν αλκοόλ, (11% πίνει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, 1 στους 3 μαθητές έχει μεθύσει τουλάχιστον 1 φορά και 13% έχει μεθύσει πάνω από 2 φορές, που δείχνει ότι αρκετά παιδιά περνούν σχεδόν ασυναίσθητα από την απλή κατανάλωση αλκοόλ στην κατάχρηση. Πρώτη στις προτιμήσεις των μαθητών έρχεται η μπίρα και ακολουθούν σκληρά οινοπνευματώδη ουίσκι, βότκα και τζίν.
__Όμως πιο διαδεδομένο από το αλκοόλ και το χασίς είναι το κάπνισμα. 1 στους 5 μαθητές καπνίζει. Μετά την ολοκλήρωση της Α/βάθμιας εκπαίδευσης καπνίζει συστηματικά το 50% των εφήβων, (1/3 αυτών πάνω από δέκα τσιγάρα την ημέρα).


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com