7.10.13

Ο τ. Υπουργός κάτι παραπάνω θα ξέρει...


Ο τ. Υπουργός κάτι παραπάνω θα ξέρει...
.
.
ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΒΛΕΠΕΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ
Περισσότερο στις έξωθεν πιέσεις και λιγότερο στις ευαισθησίες της κυβέρνησης αποδίδει τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. 
Όπως ανάφερε σχετικά, «η κυβέρνηση... πιεζόταν. Οι ελληνοεβραϊκές οργανώσεις ήρθαν εδώ στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατ' επανάληψη και σε άλλα υποργεια. Οι αμερικανοελληνικές εβραϊκές οργανώσεις ήρθαν στο Υπουργείο. 
Τι κάνετε; Ο πρόεδρος και κύριος πρωθυπουργός πήγε στην Αμερική και θα τους έβλεπε. Και εκεί υπάρχουν λόμπις, Υπάρχουν διαπλοκές. Υπάρχουν διασυνδέσεις. Κάτι πρέπει να τους πει. 
Έπρεπε να τους πει κάτι. Ξέρεις εγώ πάταξα ή κάτι... 
Το δεύτερο: Ξέρετε από 1/1/2014 αναλαμβάνουμε την Προεδρία. Και σας μιλώ και από την εμπειρία μου χωρίς να υποκαθιστώ κανέναν. Τι κάνετε; Με τι αξιοπιστία εσείς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα της Προεδρίας, εάν (σ.σ. δεν έχετε διαλευκάνει τη δολοφονία Φύσσα). Ετσι. 
Τρίτον, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ θα έλεγαν, τι κάνετε; Ούτε ένα νομοσχέδιο δεν μπορείτε να προωθήσετε; Πως θα αντιμετωπίσετε αυτό το φαινόμενο; 
Τέταρτον, είμαστε υποχρεωμένοι από το Νοέμβρη του 2010 να είχαμε ολοκληρώσει ένα νομοσχέδιο που θα κάλυπτε κενά. Έχουμε νομοθεσία, το έχουμε πει πάντα, αλλά πρέπει να καλύψουμε κενά. Πρέπει να επικαιροποιήσουμε (σ.σ. το αντιρατσιστικό). Αν μέχρι τέλος του '13 δεν ψηφιζόταν, από 1/1/12014 η Ελλάδα θα πλήρωνε πρόστιμο. 
Τέταρτον, το αίμα εκείνου του άμοιρου του Πακιστανού πνίγηκε στη λησμονιά μας, γιατί εκείνος είναι Πακιστανός, μαύρος αυτός μαύρη και η μοίρα του. Καθώς όμως δολοφονήθηκε Έλληνας, το ζεστό αίμα παίρνει απάντηση. Η κοινωνία αντιδρά. Ακόμα και εκείνοι που έβλεπαν με μια ανοχή τέτοιες πράξεις 
Η κυβέρνηση βιάστηκε όταν πνίγηκε απ΄ όλα αυτά και έπρεπε να δώσει μια απάντηση για το ταξίδι του κ. πρωθυπουργού στην Αμερική, στην ΕΕ». 
Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Έπεσε μόνος του».  
=
«Ο δε Ιησούς προσκαλέσας αυτούς, λέγει προς αυτούς· 
Εξεύρετε ότι οι νομιζόμενοι άρχοντες των εθνών κατακυριεύουσιν αυτά και οι μεγάλοι αυτών κατεξουσιάζουσιν αυτά» 
(Μάρκ. 10:42)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.