11.6.13

Το βιβλίο της ειρήνης με τα ρούχα του πολέμουΤο βιβλίο της ειρήνης με τα ρούχα του πολέμου
Συνεχίζουν οι αρμόδιοι "θρησκευτικοί ταγοί" να ΜΠΛΕΚΟΥΝ τα άγια με τα ανόσια...
Το βιβλίο του Θεού δεν είναι κατά της άμυνας αλλά η διάθεσή του με σχήμα "παραλλαγής" συνηρμικά παραπέμπει σε άθλιες εικόνες, όπως η παρακάτω από τα αμερικανικά στρατεύματα που αιματοκύλησαν το Ιράκ  εξοντώνοντας ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΩΝ "εν ονόματι των δυτικών συμφερόντων".
 Ας αφήσουν επιτέλους ΤΑ ΑΓΙΑ έξω από τις βρόμικες υποθέσεις τους.
=


Τα χακί «φόρεσε» το ιερό βιβλίο της Αγίας Γραφής προκειμένου να διανεμηθεί από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο σε στρατιώτες που υπηρετούν σε σχηματισμούς της περιοχής.

Η διανομή ξεκίνησε χθες από τον Μητροπολίτη κ. Άνθιμο και θα ολοκληρωθεί αύριο. Συνολικά 1800 αντίτυπα της Αγίας Γραφής με το εξώφυλλο της σε στρατιωτική παραλλαγή μοιράζει ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος.

Οι σχηματισμοί στους οποίους γίνεται η διανομή είναι: η 12η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού «Έβρου», η 23η Τ/Θ Ταξιαρχία στην Αλεξανδρούπολη, η 31η Μ/Κ Ταξιαρχία «Κάμια» στις Φέρες και η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία στον Προβατώνα.

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς και τους οπλίτες ο κ. Άνθιμος μίλησε «για την σημασία και την αξία της Καινής Διαθήκης, κυρίως στην εποχή μας, όπου τα πάντα κλονίζονται και αποσταθεροποιούνται, ενώ ο Λόγος του Θεού μένει ζωντανός και δυναμικός, ικανός να στηρίξει, να ενισχύσει και να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους και την κοινωνία».

Τα βιβλία της Αγίας Γραφής είναι μια προσφορά της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας.* Δόγμα.gr, 
«
Η Αγία Γραφή "ντύθηκε" στα χακί»,
5 Ιουνίου 2013.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com