3.3.13

Εβραίοι, Έλληνες, Ρωμαίοι και καρναβάλια...


Εβραίοι, Έλληνες, Ρωμαίοι και καρναβάλια...

=

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ!!! ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ «ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ  «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ»  ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  PURIM;;;

Γράψαμε πρόσφατα πως τα σύγχρονα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό: 
Κάποιοι μας λοιδώρησαν, αλλά με τη σημερινή μας αποκάλυψη θα... βουλώσουν πολλά στόματα και θα μάθει ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια!
Αναγνώστης λοιπόν, μας επισημαίνει τα εξής:
Τον περασμένο αιώνα ξεκίνησαν από κάποιους Μασώνους στην Πάτρα τα καρναβάλια και σιγά - σιγά μετά από δεκαετίες απλώθηκε το πράγμα σε όλη την Ελλάδα. Προβλήθηκε μάλιστα ως αναβίωση παλαιών δικών μας αρχαίων εθίμων!!!
Τα καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο είναι αρχαία γιορτή, πράγματι!! ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ αφού δεν είναι δικά μας;;;!!!!!!!

Λοιπόν... δώστε στην αναζήτηση την λέξη PURIM, διαβάστε και δείτε εικόνες κι αφού τσιτώσει λίγο η πίεσή σας θα καταλάβετε! (Τι να μη μας λένε μετά συνωμοσιολογους!! Εδώ, εγώ τα διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου!!!)
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (τον ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ μάλιστα, τον Φεβρουάριο!) ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
==================


__Να μην έχεις καλή γνώμη για τους Εβραίους είναι ένα πρόβλημα, αλλά είναι δικαίωμά σου...
__Επιτέλους έχουν κι εκείνοι τις ευθύνες τους γι' αυτό...
__Αλλά να λες του κόσμου τα παραμύθια για να τους κατηγορήσεις, αυτό αν δεν είναι θέμα άγνοιας είναι τουλάχιστον ανήθικο 
__Οι Εβραίοι γιορτάζουν το πουρίμ σε ανάμνηση της σωτηρίας τους από τον Αμάν μέσω της Εσθήρ, και αυτό είναι γνωστό από αιώνων. 
__Οι Εβραίοι μεταμφίεζαν τα παιδιά τους ΜΟΝΟ στις μορφές της Εσθήρ, του Μαροδοχαίου, του Αμάν και του Πέρση βασιλιά Ασσουήρη (Ξέρξη Α΄,  γιου του Δαρείου του Μεγάλου (Υστάσπη).
__Όλα τα άλλα σε άλλους δρόμους πρέπει να τα ψάξουν οι φίλοι της αλήθειας... όσοι έχουν απομείνει τέτοιοι.

__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com