7.1.13

Ούτε αυτά είναι θεοφάνεια...


Ούτε αυτά είναι θεοφάνεια...


/////////    6-1-2013 / Για την ιστορία   \\\\\\\\\
Ο μικρός Χαράλαμπος, μόλις 9,5 ετών, δεν δίστασε να πέσει στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού στη διάρκεια της τελετής των Θεοφανίων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κολύμπησε αρκετά, ωστόσο το σώμα του δεν άντεξε το τσουχτερό κρύο.
Ο μικρός κολυμβητής έπαθε υποθερμία και ζήτησε να τον βγάλουν έξω, πράγμα που έκαναν οι διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Αμέσως μετά ο Χαράλαμπος οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι μέτρησαν τη θερμοκρασία του σώματος του στους 34 βαθμούς.
Τον σκέπασαν με κουβέρτες, άναψαν τα καλοριφέρ στο όχημα, ενώ οι γονείς του που είχαν ανησυχήσει, του πήγαν γλυκά για να φάει, προκειμένου η ζάχαρη να βοηθήσει τον οργανισμό του.
Χρειάστηκε μισή ώρα προκειμένου η θερμοκρασία στο σώμα του Χαράλαμπου να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα και ο ίδιος αμέσως μετά, πήγε μέχρι την εκκλησία και φίλησε τον Σταυρό.
«Ήθελα να πιάσω τον Σταυρό, για να παρακαλέσω τον θεό να κάνει καλά όλον τον κόσμο» είπε ο Χαράλαμπος στο Thesstoday, ενώ η μητέρα του κ.Ηλέκτρα Εξαδακτύλου, μίλησε για το τι ακριβώς συνέβη στον γιο της.
 http://www.thesstoday.gr/koinonia/30-society/4953-video-to-thesstoday.html
=========
Και μετά, και μετά;
Όχι, μετά, δεν συνελήφθησαν οι γονείς του μικρού για αμέλεια, για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο…
Όχι, μετά, δεν συνελήφθει ούτε και κανένας από τους ρασοφόρους  που συμμετείχε στο σόου και που δεν εμπόδισε το παιδάκι από το να επιδοθεί στο επικίνδυνο αυτό εγχείρημα…

Αντίθετα, το σόου της θρησκοληψίας συνεχίστηκε…
Όταν ο μικρός επανήλθε από την κατάψυξη, αμέσως μετά, πήγε μέχρι την εκκλησία και φίλησε τον Σταυρό, και έκανε και δηλώσεις: 
«Ήθελα να πιάσω τον Σταυρό, για να παρακαλέσω τον Θεό για όλον τον κόσμο». 
 http://xairete.blogspot.gr/2013/01/95.html
 =========

__Ανευθυνότητα γονέων, παραμέληση ανήλικου, έκθεση σε κίνδυνο και άλλα πολλά τα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ των κηδεμόνων του μικρού και των παραγόντων της τελετής, όμως ΟΛΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ... ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ...
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com