7.1.13

Φρίξε ήλιε... Ο Χριστός γεννήθηκε στα Σκόπια!!!


Φρίξε ήλιε...

=

Οι Σκοπιανοί ξαναγράφουν την ιστορία -
Ο Χριστός γεννήθηκε στα Σκόπια!!! -

Μετά τον Μέγα Αλέξανδρο και ο Χριστός είναι Σκοπιανός!!!
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η λογική των Σκοπίων καθώς... οι γείτονες τώρα επιδιώκουν να οικειοποιηθούν ακόμα και τον Κύριο Ιησού Χριστό!

Αυτή είναι η Βηθλεέμ του Χριστού... Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται Ιησουίτες»/ Исусовци, ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε, δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα!!!

Σύμφωνα με αυτούς τους αρχαιολόγους,
η «ανακάλυψή» τους αυτή αναμένεται να αλλάξει την ιστορία.
«Νομίζω αυτή... η πραγματική τοποθεσία που γεννήθηκε ο Ιησούς και όχι στη Βηθλεέμ κοντά στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο αρχαιολόγος Αβραάμ Γιάκοφ σε ιστοσελίδα των Σκοπίων, σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα Τρούντ.
Η μυστηριώδης τοποθεσία σύμφωνα με τους Σκοπιανούς που γράφουν την Ιστορία σε μια νέα βάση βρίσκεται κοντά στο χωριό Βητλεέμο, όπου εκεί βρίσκεται ο υπό κατασκευή οδικός άξονας που οδηγεί στα Τίρανα.
Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τους Σκοπιανούς και στην Αγία Γραφή: 
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση. Κατά τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού ο τόπος έγινε διάσημος από τη γέννηση του Ιησού και όταν υιοθετήθηκε η χριστιανική πίστη χτίστηκαν εκκλησίες στην περιοχή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. 
=

__Μετά τον Εβραίο "αρχαιολόγο" που αναφέραμε προχθές, ιδού και άλλο "επιστημονικό" ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ...
__Όλα στο βωμό της πολιτικής, και πρώτα απ' όλα η ΘΡΗΣΚΕΙΑ...
__Η αρρώστια είναι παλιά. Από χιλιάδες χρόνια εφαρμόστηκε από τους κοσμικούς άρχοντες και τους λακέδες τους... κληρικούς όλων των πίστεων...
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com