21.10.12

Τι συμβαίνει με τους Graham;;;


Τι συμβαίνει με τους Graham;;;

 
=
Η οργάνωση του Billy Graham αφαίρεσε όλα τα κείμενα που ανέφεραν τον Μορμονισμό ως "αίρεση" από την ιστοσελίδα της, μετά τη συνάντηση του ιεροκήρυκα με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Mitt Romney την περασμένη εβδομάδα όταν υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει την προεδρική εκστρατεία του.
Η αφαίρεση έγινε όταν μία ομάδα για τα δικαιώματα των ομοφυλομανών/ομοφυλοφίλων παρατήρησε ότι οι αρνητικές αναφορές για τους Μορμόνους εξακολουθούσαν να υπάρχουν στην ιστοσελίδα παρ’ όλο που ο Graham υποστήριξε την υποψηφιότητα του Romney, ενός Μορμόνου. (Οκτ. 11).
Ο Ken Μπαρούν, επικεφαλής του BGEA, επιβεβαίωσε την αφαίρεση, την Τρίτη:
"
Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα η προώθηση του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού. Αφαιρέσαμε τα στοιχεία από την ιστοσελίδα, διότι δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε μια θεολογική συζήτηση, κάτι που έχει πολιτικοποιηθεί στη διάρκεια αυτής της εκστρατείας".
Οι περισσότεροι
Ευαγγελικοί θεωρούν τους Μορμόνους ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, περιέργως όμως, εξακολουθούν να υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Romney.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων θα χρειαστεί την ισχυρή βοήθεια των Ευαγγελικών, που είναι το 1/4 του εκλογικού σώματος, για να νικήσει τον πρόεδρο Ομπάμα στις 6 Νοεμβρίου.
=

__Ενός κακού δοθέντος, μύρια έπονται...
__Ύστερα από την αχαρακτήριστη υποστήριξη των Γκράχαμ υπέρ του Μορμόνου υποψηφίου, τώρα αναγκάζονται να ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, αποσύροντας τις καταγγελίες / αποδείξεις γιατί η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ROMNEY είναι μία αίρεση.
__Άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως η σχέση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ είναι πάντα σε βάρος της θρησκείας...
__Όποιος έχει μάτια βλέπει...  
   .
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com