26.10.12

Ας σεβαστούμε τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ αξίες...


Ας σεβαστούμε τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ αξίες...

==


__Αψυχολόγητη πράξη συντελεστών συγκεκριμένης εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανάγκασε την δημοσιογράφο και βουλευτή κ. Κανέλλη να προβεί στις παρακάτω δύο ενέργειες:

1.    Κατήγγειλε δημόσια την εν λόγω πράξη σε βάρος του προσώπου της και ΤΗ δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε προηγούμενο επεισόδιο σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό με στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
2.  Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μιας κίνησης που στοχεύει στην ανάσταση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, του οποίου ήταν μέλος και πίσω από την οποία βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του εν λόγω σταθμού.

__Συμμεριζόμαστε τις αντιδράσεις της και την επιχειρηματολογία που ανέπτυξε στην εν λόγω εκπομπή της κ. Τσαπανίδου, όμως αναρωτιόμαστε, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν με τον ίδιο τρόπο αντιδρούσε η ίδια και όλοι εμείς, κάθε φορά που ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΑΙ και ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΑΙ κάθε πρόσωπο, ιδίως όμως τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ του λαού μας, στο όνομα της δήθεν «τέχνης»  και δήθεν  «ελευθερίας του λόγου».

__Προφανώς το πρόσωπο της κ. Κανέλλη, όσο μεγάλη αξία και αν έχει, σίγουρα αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και άλλων ιερών προσώπων που καθημερινά γίνονται στόχος άθλιας συμπεριφοράς από «διαφωτιστές» της εποχής μας…

__Ας βάλουμε επιτέλους ως λαός και παράγοντες τα πράγματα σε μία σειρά, και ας σταματήσουμε να λειτουργούμε χειρότερα από τα ζώα, επειδή τα ζώα ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ…
__Και αν η κ. Κανέλλη διαβάζει αυτές τις γραμμές, ας μπει η ίδια ΠΡΩΤΗ σε μια τέτοια ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.
.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com