25.9.12

Ρήξη με τι ακριβώς;

Ρήξη με τι ακριβώς;
 =
«Η ρήξη με το παλιό πρέπει να είναι απόλυτη, οριζόντια και κάθετη», υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.
Ξεκαθάρισε πως την ερχόμενη Τρίτη δεν θα παραστεί στην συνάντηση που έχει συγκαλέσει ο Ευ. Βενιζέλος καθώς έχει πει από τον Ιούνιο ότι έχει πολλές διαφωνίες σε θέματα στρατηγικής αλλά και σε διάφορα επιμέρους θέματα. Ωστόσο ερωτηθείς για το αν θα ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν απάντησε.

«Θα στηρίξω ότι αποφασίσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε πως σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, δεν είναι αυτός ο οποίος θα θέσει δευτερεύουσας σημασίας θέματα και ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει την τρικομματική κυβέρνηση ψηφίζοντας μάλιστα και τα νέα μέτρα.

Ως πολιτικό κείμενο και πολιτική παρέμβαση χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το νέο του βιβλίο που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες. «Την εκτιμώ ως πολιτική ενέργεια και έτσι θέλω να γίνει αντιληπτή». Ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως έκανε ένα πολιτικό κείμενο για αυτά που έγιναν και αυτά που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Ενώ επεσήμανε πως οι ανάγκες του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι πολλές.
=
__Σαν εξομολόγηση χωρίς μετάνοια μοιάζει η παραπάνω δήλωση του κ. Λοβέρδου.
__Η φράση του "Ρήξη με το παλιό" δεν σημαίνει τίποτε.
__Ποιο είναι αυτό το παλιό; Γιατί δεν το κατονωμάζει; Γιατί δεν λέει σαφώς και συγκεκριμένως ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ που δεν θέλει να τα επαναλάβει στη ζωή του;
__Μοιάζει τούτη η ιστορία με την κυρά που εξομολογείται στον παπά "για να κοινωνήσει" όντας όμως έτοιμη να ξανακάνει τα ίδια ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ μέχρι να χρειαστεί να εξομολογηθεί ξανά...
__Έτσι κι αλλιώς ο παπούλης θα την συγχωρήσει αν του δώσει το πενηντάρικο...
__Πάντως το αίσχος με τις τηλεφωνικές εταιρείες των ραντεβού του ΕΟΠΠΥ, μάλλον θα τον βαρύνει, αν είναι αλήθεια οι δηλώσεις του σημερινού υπουργού:
ο υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, απαντώντας στη Βουλή για τις τηλεφωνικές χρεώσεις των υπηρεσιών του ασφαλιστικού οργανισμού και αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον προκάτοχό του Ανδρέα Λοβέρδο. Ανακοίνωσε πάντως ότι μετά από διαπραγμάτευση με τις εταιρίες εξασφάλισε έκπτωση 10% ώστε καμία χρέωση να μην ξεπερνά το ένα ευρώ.

Ο κ. Σαλμάς υποστήριξε πως βρήκε ολοκληρωμένη, όταν ανέλαβε, τη διαδικασία της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία τηλεφωνικών γραμμών για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.
Ο υπουργός μάλιστα επεσήμανε πως ο ανταγωνισμός δεν λειτούργησε μιας και όλες οι εταιρείες έκαναν χρήση της δυνατότητας χρέωσης στην ανώτατη προβλεπόμενη τιμή η οποία μπορεί και να ξεπερνά το 1 ευρώ.
__Δεν αλλάζει περπατησιά ο γάιδαρος! λέει η παροιμία, κι αυτό, δυστυχώς, επαληθεύεται με όλους τους πολιτικούς...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com