18.9.12

Έχει βάση;

Έχει βάση;
=
Η μονή Βατοπεδίου εμπλέκετε στις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου, με βάση πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές πηγές.
Η μονή και ο Εφραίμ είχαν οικονομικό αλισβερίσι με offshore εταιρίες του τέως Υπ. Άμυνας ύψους 15 εκ. ευρώ. Η μονή αγόραζε ακίνητα τα οποία είχαν αγοραστεί από τις εταιρίες του Άκη με χρήματα προερχόμενα «από νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική ενέργεια» και μάλιστα υπερτιμημένα.
Τα ακίνητα που αγόρασε η μονή του Έφραίμ από τον Άκη είναι τρία: Το ένα στην λεωφόρο Κηφισίας 7. Το άλλο στην οδό Κόμνα Τρακα και Κεφαλληνίας 45, που διατηρεί ακόμα τα γραφεία του ο κ. Τσοχατζόπουλος. Και το τρίτο στην Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή 41
Το ακίνητο στην Κηφισιά 2 χιλ. τετρ. μέτρων ο κ. Τσοχατζόπουλος το αγόρασε από τον κατασκευαστή κ. Μπάμπη Βωβό και μετά από επτά χρόνια το «πώλησε» στον Εφραίμ ο οποίος φαίνεται ότι πήρε δάνειο από την τράπεζα Marfin του κ. Α. Βγιενόπουλο.
Αυτά και αλλά πολλά αναφέρονται, όπως μας διαβεβαίωσε η δικαστική πηγή σε πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή κ. Μαλλή.
Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου εμπλέκονται δεκάδες άλλα άτομα τα οποία διερευνώνται από τον ανακριτή και αναμένεται σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Το spirospero παρακολουθεί το θέμα και αύριο – μεθαύριο θα έχει και νέα στοιχεία...

=
__Με τόσα πάρε-δώσε πολιτικοί και κληρικοί ποιος μπορεί να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί;
__Πιο σωστά ποιος μπορεί να ξέρει και τι συμβαίνει σήμερα;
__Υπομονή... μπορεί κάποτε να μάθουμε...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com