19.8.12

Αρχαίο πνεύμα ΑΘΑΝΑΤΟ...
==
__Το πνεύμα που κυριαρχεί στους ανθρώπους από τη στιγμή της πρώτης αμαρτίας στην Εδέμ είναι εκείνο του Σατανά.
__Γι' αυτό και κανένα εκπολιτιστικό ή επιμορφωτικό πρόγραμμα, όπως υποτίθεται πως είναι το πανηγύρι των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν μπορεί να βοηθήσεις τους ανθρώπους να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ από τα πάθη και τις αδυναμίες τους.

__Στο ιστολόγιο http://spirospero.gr/index.php/koinonia/14739-pano-apo-to-londino-i-skia-tou-dopingk διαβάζουμε:

«Τη σκοτεινή πλευρά του αθλητισμού υπενθυμίζει με συνέντευξή του στους ΤIMES ο άνθρωπος που οδηγήθηκε στη φυλακή, για το ρόλο του στη χορήγηση απαγορευμένων ουσιών σε πρωταθλητές, όπως η Μάριον Τζόουνς και ο Ντουέιν Τσέιμπερς.

Ο Βίκτορ Κόντε, πρώην επικεφαλής του χημικού εργαστηρίου Balco εκτιμά ότι το 60% των αθλητών που συμμετέχουν στους Αγώνες του Λονδίνου έχουν κάνει χρήση κάποιου «φαρμάκου».»
__Πληροφορηθήκαμε επίσης, αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την εκπομπή "Η Μηχανή του Χρόνου", ότι αποκάλυψε ΕΞΑΓΟΡΕΣ και άλλες ΚΟΜΠΙΝΕΣ και στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τους οποίους οι περισσότεροι νομίζουν πως ήταν κόσμος αγγελικά πλασμένος...
__Αλλά μια εκδήλωση λατρευτική και αφιερωμένοι σε "ΘΕΟΥΣ" που ήταν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ κάθε ξεδιαντροπιάς και παρανομίας, πώς θα περίμενε κανείς να είναι διαφορετικοί από τα πεπραγμένα τους;
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com