23.8.12

Δεν είναι μόνο ισλαμικές οι σέκτες...
Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν ανακάλυψαν τους 70 πιστούς 83χρονου πρώην κληρικού να μένουν σε δεκάδες υπόγεια τούνελ κάτω από τριώροφο κτίριο. Ανάμεσά τους υπήρχαν και 20 παιδιά. Πολλά είχαν γεννηθεί κάτω από τη γη και δεν είχαν δει ποτέ το φως του ήλιου!

Μέλος της ισλαμικής σέκτας στην είσοδο του κτιρίου, κάτω από το οποίο ζούσαν σε... κατακόμβη οι 70 οπαδοί του 83χρονου «ψευδοπροφήτη»

Σοκ έχει προκαλέσει στη ρωσική κοινή γνώμη η αποκάλυψη πως 70 μέλη μιας ισλαμικής σέκτας, ανάμεσα στα οποία και 20 παιδιά, ζούσαν απομονωμένα από τον κόσμο σε... κατακόμβες κοντά στην πόλη Καζάν επί μία ολόκληρη δεκαετία.
  
==
__Δυστυχώς, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οι σέκτες στο χριστιανικό περίγυρο δεν είναι μία και δύο αλλά εκατοντάδες και χιλιάδες...
__Ο Χριστός ο ίδιος είπε προφητικά:
«ου πας ο λέγων μοι Κύριε, Κύριε, εισελεύσεται εις την βασιλείαν των ουρανών, αλλ’ ο ποιών το θέλημα του Πατρός μου, του εν Ουρανοίς» (Ματθ. 7:21)
Και σωστά ο Κλήμης Ρώμης έγραψε:
«Μη μόνον ουν αυτόν καλώμεν Κύριον, ου γαρ τούτο σώσει ημάς. λέγει γαρ· Ου πας ο λέγων μοι· Κύριε, Κύριε, σωθήσεται, αλλ' ο ποιών την δικαιοσύνην. ώστε ουν, αδελφοί, εν τοις έργοις αυτόν ομολογώμεν».
Μακριά, λοιπόν, από σέκτες (και χριστιανικές)... μακριά από ποιμένες που ποιμαίνουν εαυτούς... μακριά από οικογενειακές επιχειρήσεις που βαφτίζονται "εκκλησίες" με σκοπό το κέρδος και τη δόξα...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com