13.8.12

Αυτός το παραέκανε...Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου διόρισε την κόρη του στη Βουλή ο Βύρων Πολύδωρας.

Ο διορισμός έγινε στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή του ιδίου του Βύρωνα Πολύδωρα, όταν ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012).

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα, ο κ. Πολύδωρας είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Επίσης σύμφωνα πάντα με τα ΝΕΑ, ο κ. Πολύδωρας είχε υπερασπιστεί την απόφασή του να προσλάβει και τις δύο κόρες του στο υπουργείο και είχε αρνηθεί ότι πρόκειται περί ευνοιοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Ταχυδρόμος :

«Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου και μάλιστα η αμοιβή τους είναι, εν παρενθέσει, ένας μισθός και για τις δύο. Οχι δύο, αλλά ένας ταπεινός μισθός».


==
__Θα πείτε πως ο κάθε Έλληνας θα έκανε το ίδιο... Μεταξύ μας είμαστε... Αλλά αυτός το παραέκανε και με τις πράξεις και με τις δηλώσεις του που πάντα φροντίζουν για τα "γαλάζια παιδιά".
__Το κακό εν προκειμένω είναι ότι αφενός δεν είναι όλοι οι Έλληνες "γαλάζια παιδιά" και αφετέρου ότι ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, εκείνος ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ...
Η υπόθεση, αν και σε διαφορετικό πλαίσιο, θυμίζει την περίπτωση του Δικτάτορα Παπαδόπουλου που έφτιαξε νόμο ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για να πάρει ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ και να παντρευτεί την Δέσποινα...

__Έτσι και ο ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. Πολύδωρας πρόλαβε να βολέψει το βλαστάρι του... ως άξιος ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΗΡ.

__Βέβαια, σύμφωνα με τον νόμο, ο κ. Πολύδωρας ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ τον διορισμό που αναστάτωσε τον κόσμο και θα μείνει στην ιστορία περισσότερο από τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ...
__Ως φαίνεται οι περισσότεροι --αν όχι όλοι-- οι πολιτικοί της χώρας μας έχουν ως δόγμα  τους πως Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ... όπως είπε άλλος αξέχαστος μεγαλοϋπουργός...
__"Το χούι βγαίνει μετά από την ψυχή", λέει ο λαός και ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com