11.5.12


Ο Ομπάμα επικρίνεται έντονα για την απόφασή του υπέρ των ομοφυλομανών Ο Αιδ. Joel Hunter, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως πνευματικός σύμβουλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος που ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε τον «Χρυσό Κανόνα» για να εξηγήσει την έγκριση του στους γάμους των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων).
«Ο Χρυσός Κανόνας υπάρχει στη Βίβλο, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για να εναντιωθεί στο πρότυπο του Θεού για το γάμο που επιβεβαιώθηκε από τον Ιησού στο Ματθ. 19:4-5, όταν είπε «Δεν έχετε διαβάσει ότι αυτός που τα δημιούργησε από την αρχή τους έκανε αρσενικό και θηλυκό, και είπε: «Για το λόγο αυτό ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα και τη μητέρα του και τα δύο πρέπει να γίνονται μια σάρκα;» είπε ο Hunter σε μια συνέντευξη. 

«Αν και διαφωνώ με την ερμηνεία του προέδρου της Αγίας Γραφής σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα, δεν θα εγκαταλείψω τη φιλία μας», πρόσθεσε ο Hunter, «αλλά θα επιμένω να του λέω τι πιστεύω ότι η Βίβλος λέει και αφήνω τα υπόλοιπα στο Θεό». ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com