16.5.12

Δεν σας ταιριάζει, έτσι δεν είναι;
\
Εκκλησία χρηματοδοτεί πάρκο για την πόλη της
__Το "Πάρκο της Κοινωνίας" χρηματοδοτείται από μια Εκκλησία της Φλόριδα των ΗΠΑ και προσφέρεται για  δημόσια χρήση.
__Αναγνωρίζοντας ότι οι πόλεις έχουν αλλάξει, η Εκκλησία Χριστιανικής Αδελφότητας στην πόλη Cape Coralανακοίνωσε τα σχέδιά της, αντί να χτίσει ένα νέο εκκλησιαστικό κτήριο 1.700 θέσεων, να προχωρήσει στην κατασκευή του "Πάρκου της Κοινωνίας",   να είναι ανοιχτό σε δημόσια χρήση που θα ανήκει, θα χρηματοδοτείται και θα συντηρείται και λειτουργεί από την εκκλησία.
__Οι υπεύθυνοι της εκκλησίας που συναντήθηκαν με τοπικούς αξιωματούχους της πόλης, την αστυνομία, τα τοπικά σχολεία, υπηρεσίες υγείας και επανεξετάζουν τις πραγματικές ανάγκες της κοινότητας και διαπίστωσαν ότι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι είναι πολύ σύνθετα. 
__Πείνα, βία, ναρκωτικά και φτώχεια είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν πρώτα, δήλωσε ο Πάστορας Brett Furlong, και πρόσθεσε, «Οι ανάγκες έξω από τα τείχη της εκκλησίας μας είναι εξίσου σημαντικές με τις ανάγκες των μελών μας. Είμαστε μια εκκλησία που υπάρχει για την πόλη μας".
__«Έχουμε συναντηθεί με τους υπεύθυνους της εκκλησίας και προχωρούμε στην αδειοδότηση και έγκριση της δημιουργίας του Πάρκου της Κοινωνίας», είπε ο αρμόδιος υπεύθυνος της πόλης. «Ας σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα θα καταβληθούν από πηγές της Εκκλησίας και αυτό θα είναι ένα γενναιόδωρο και πολυπόθητο δώρο στην πόλη μας».
Ευχόμαστε να μην γίνει κι αυτό μια μαύρη τρύπα συλλογής χρημάτων όπως πολλά εκκλησιαστικά έργα στη χώρα μας. 


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com