12.5.12

Το μικρότερο κακό...




__Σήμερα ο υποψήφιος Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος Mitt Romney θα δώσει την εναρκτήρια ομιλία στο Πανεπιστήμιο Liberty, το μεγαλύτερο ευαγγελικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, που θα παρακολουθήσουν περίπου 35.000 άτομα, και θα έχει μια ευκαιρία να κερδίσει μια τεράστια εκλογική περιφέρεια που μέχρι πρόσφατα υπήρξε χλιαρή για την εκστρατεία του.
__Το περασμένο φθινόπωρο, ένας γνωστός πάστορας, ο αιδ. Ρόμπερτ Jeffress, δημιούργησε τεράστιο σάλο όταν είπε ότι ο Romney, ένας Μορμόνος, είναι μέλος της παραθρησκείας (cult) των Αγίων των Εσχάτων Ημερών, αλλά τώρα πλέον υποστηρίζει τον υποψήφιο.
__«Νομίζω ότι υπάρχει μια συνειδητοποίηση μεταξύ των Χριστιανών, ότι ο Ιησούς δεν είναι στα ψηφοδέλτια του τρέχοντος έτους,» λέει ο Jeffress, «και έτσι, όπως λέω πολλές φορές, η ψηφοφορία γίνεται για να διαλέξουμε το μικρότερο κακό».
__Πρόεδρος Ομπάμα έχασε δραματικά στην εκτίμηση των ψηφοφόρων όταν, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει το γάμο των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων), γεγονός που στάθηκε δώρο για τον κυβερνήτη Romney από τον Πρόεδρο Ομπάμα, που ήδη προτιμούσαν τον Romney 3 προς 1.
Όπως γνωρίζετε το ιστολόγιο αυτό είναι κατά της εμπλοκής των χριστιανών με την κομματική πολιτική και συνεπώς με τις εκλογικές διαδικασίες. 
__Στο προκείμενο αναρωτιόμαστε ποια διαφορά μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε έναν Ευαγγελικό Πρόεδρο που συνάπτει «ανάρμοστες» σχέσεις (μοιχεία) με τη γραμματέα του, έναν Ρωμαιοκαθολικό Πρόεδρο που κηρύσσει πολέμους και έναν Μορμόνο πιθανό Πρόεδρο του οποίου ακόμη κανείς δε γνωρίζει την πολιτική;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ 
υπηρετούν τον Σατανά  με τα έργα τους, πέρα από όσα ωραία μπορεί να λένε τα λόγια τους.
Γι’ αυτό επιμένουμε: Μακριά οι Χριστιανοί από την ακαθαρσία της κομματικής πολιτικής -- είτε στην Ελλάδα είτε στην Αμερική ή οπουδήποτε αλλού. 
Η προσοχή μας ας είναι στραμμένη στη Βασιλεία των Ουρανών και μακάρι σ’ αυτήν να αποδειχθούμε άξιοι υπήκοοι.


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.  Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com