9.1.12



Αγία Γραφή,  τατουάζ και σύγχρονες "εκκλησίες"


Ιδού το τατουάζ στην πλάτη του πάστορα

Ο Steve Bentley, ένας πάστορας στο Μίτσιγκαν, λέει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει ανθρώπους που δεν αισθάνονται άνετα σε ένα παραδοσιακό οίκο λατρείας και γι’ αυτό άνοιξε ένα εργαστήριο τατουάζ στο εσωτερικό της εκκλησίας του.

__Ο Αιδ. Steve Bentley της εκκλησίας «Γέφυρα», που λειτουργεί μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, είπε ότι η «διακονία» στηρίζεται στην πεποίθηση ότι η επικρατούσα θρησκεία έχει καταστεί αναποτελεσματική και άνευ σημασίας για τους περισσότερους ανθρώπους. Για το σκοπό αυτό, άνοιξε το εργαστήριο Tattoo Serenity (Εργαστήριο Τατουάζ Ειρήνη). 
__Το εργαστήριο λειτουργεί με άδεια καταστήματος τατουάζ και βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του Bentley, και στο βαπτιστήριο της εκκλησίας.

__Ο ίδιος ο Bentley έχει δύο τατουάζ, και λέει ότι καταλαβαίνει όσους δεν τους αρέσει η ιδέα του εργαστηρίου τατουάζ μέσα στην εκκλησία, αλλά θεωρεί ότι το τατουάζ είναι μια «ηθικά ουδέτερη» πρακτική που μοιάζει με αυτή που κάποιος τρυπάει τα αυτιά του για να φορέσει σκουλαρίκια.

«Λειτουργούμε την εκκλησία με διαφορετικό τρόπο ώστε να αρέσει στους ανθρώπους» και ήδη περίπου 1.000 μέλη θεωρούν την εκκλησία σπίτι τους, και περίπου 500 παρακολουθήσουν τρεις συνάξεις το Σαββατοκύριακο», κατέληξε ο πάστορας Bentley.

Η Αγία Γραφή λέει ξεκάθαρα: 
«Δεν θέλετε κάμει εντομίδας εις το σώμα σας διά νεκρόν, ουδέ γράμματα στικτά θέλετε εγχαράξει επάνω σας. Εγώ είμαι ο Κύριος» (Λευ. 19:28)
  • Ατυχώς, όμως, διάφοροι πάστορες θυμούνται την Παλαιά Διαθήκη ΜΟΝΟ όταν μιλάει για «ΔΕΚΑΤΑ» αλλά την λησμονούν ή την περιφρονούν/περιγελούν όταν μιλάει για τατουάζ και πολλά άλλα ανάρμοστα.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το θέμα επισκεφθείτε την εκτενή μελέτη Ενώτια και έρρινα  [1]

 --------------------------------------------------------------------------------------------------

 Στείλτε αυτό το μήνυμα τώρα σε κάποιον ενδιαφερόμενο φίλο σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com