10.12.11


Κρίση στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας


Παραμονές των Χριστουγέννων η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να θέσει υπό εκκαθάριση τον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας, βυθίζοντας σε αβεβαιότητα 34 οικογένειες. Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας του σταθμού οι Ιεράρχες διαπίστωσαν πως η «μαύρη τρύπα» των λειτουργικών εξόδων δεν μπορούν να καλυφθούν.
__Στους εργαζομένους ανακοινώθηκε πως πρέπει να δεχθούν μειώσεις από 35-50% και να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες. Ως παραγωγοί προγράμματος έρχονται Αρχιμανδρίτες που είναι άγαμοι. Αυτοί αν και έχουν μισθό από το δημόσιο, «τυχερά» από τα μυστήρια όμως προβλέπεται να εισπράττουν επιπλέον επίδομα 370 ευρώ επειδή εργάζονται στο συνοδικό μέγαρο, ενώ οι οικογενειάρχες πετιούνται ουσιαστικά στον δρόμο, κατηγορούν οι εργαζόμενοι.
__Ο αρχικός προϋπολογισμός του ραδιοφωνικού σταθμού της εκκλησίας έφτανε τα 2.200.000 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη συζήτηση και μειώθηκε στο 1.080.000 ενώ το έλλειμμα αγγίζει τα 780 χιλιάδες ευρώ. Στην τελευταία μέτρηση τα ποσοστά ακροαματικότητας του σταθμού έπεσαν κάτω από το 1%. Ακόμα οι κυριακάτικες λειτουργίες μεταδίδονται τελευταία μέσω σύνδεσης που γίνεται με την δημόσια τηλεόραση, ώστε στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση να λειτουργεί πλέον σε εθελοντική βάση.
------------------------------------------------------------------------------------
«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» 
( Ησ. 40:3 
--------------------------------------------------------------------------------------


Στείλτε αυτό το μήνυμα τώρα σε κάποιον ενδιαφερόμενο φίλο σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com