1.7.14

Το κατάντημα των Πεντηκοστιανών...

Το κατάντημα των Πεντηκοστιανών...

.
.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ...
------------------------------------------------------------
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ
ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ...

Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή του ένας ανεκδιήγητος Πεντηκοστιανός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που ζει και πλουτίζει σε βάρος των οπαδών του: 
«Αγαπητέ _____________, 
Θα είμαι ο πρώτος καλεσμένος στο πρόγραμμα Δοξάστε τον Κύριο του ΤΒΝ απόψε, 30 Ιουνίου, στις 10 μ.μ. ET (19:00 PT). Παρακαλώ συντονιστείτε και καλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας για να παρακολουθήσουν. 
Στο πρόγραμμα αυτό, θα σας δείξω βίντεο με ιστορικά στιγμιότυπα από την ευαγγελιστική μας εκστρατεία στο Ισραήλ και θα σας δείξω ένα νέο χρίσμα από τον Θεό για θαύματα και θεραπείες. Όταν βάλω τα χέρια μου στην οθόνη απόψε, κάνετε και εσείς το ίδιο και πιστέψτε ότι έχετε λάβει τη θεραπεία σας! 
Αν θέλετε να θεραπευτείτε ή θέλετε μεγαλύτερη οικειότητα με τον Κύριο, φροντίστε να με παρακολουθήσετε απόψε στο TBN! Όταν λάβετε το θαύμα σας, μην αμελήσετε να το μοιραστείτε στις σελίδες μας στο Facebook και το Twitter!»
Όποιος πιστεύει τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ αποδεικνύει πρακτικά ότι δεν έχει ιδέα περί του Θεού της Βίβλου και του έργου του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, κηρύττει ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ και βρίσκεται σε δρόμο που οδηγεί στην ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ.
-------------------------------
Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ...
γιατί δεν κάνουν το ελάχιστο,
ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ; 

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ... 
=================