15.12.13

Ε, δεν είναι και όλοι ίσοι...

Ε, δεν είναι και όλοι ίσοι...
.
.
Το παράπονό του εκφράζει ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Αιγαίου για θρησκευτικές διακρίσεις που γίνονται, άκουσον άκουσον, στην Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα... 

Προσλήψεις Ανέργων από τις Μητροπόλεις της Χώρας
1.- «Την δυνατότητα να προσλάβουν ανέργους με πεντάμηνες συμβάσεις αποκτούν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος». 
2.- Προκήρυξη πρόσληψης 16 θέσεων εργασίας μέσω Κοινωφελούς Προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. για την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στη Σύρο. 
Δεν είναι απορίας άξιον, γιατί αποκλείστηκαν από το ευεργετικό αυτό για τους άνεργους πρόγραμμα, οι Καθολικές Μητροπόλεις της Ελλάδος; 
Και να σκεφθεί κανείς πως το πρόγραμμα αυτό έρχεται από την Ευρώπη, όπου η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών, που φορολογούνται για να εξασφαλιστούν και αυτά τα προγράμματα, ανήκουν στην Καθολική Εκκλησία. 
Δυστυχώς το Κράτος δεν ξεχνά ότι υπάρχουν και Καθολικές Μητροπόλεις, μόνο όταν έρχεται η ώρα για την φορολογία και τα χαράτσια και σε κάποιες άλλες λεπτές στιγμές...! 
Σε πιάνει ή δε σε πιάνει το παράπονο!
+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου Μητροπολίτης παντός Αιγαίου 
______________________________________
Σεβασμιότατε, είπαμε ότι οι Έλληνες είναι ΙΣΟΙ απέναντι στο νόμο και τα διάφορα προνόμια, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΣΟΙ... 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ     « Ν Ε Α   Κ Α Ι   Π Α Λ Α Ι Α » ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
    
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ FACEBOOK
        
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :

Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.