30.11.13

Υπάρχουν όρια; Και πού είναι αυτά;


Υπάρχουν όρια; Και πού είναι αυτά;
.
Picture 0 for Μητροπολίτης Πειραιώς: Θα αφορίσω όποιον ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης.

.
  Να αφορίσει όσους βουλευτές της περιοχής του, της Α΄ Πειραιώς, ψηφίσουν την διάταξη για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου σκοπεύει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Αυτό αναφέρει με σαφή και απόλυτο τρόπο σε εννιασέλιδη ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, σύμφωνα με το dogma.gr.  «Ερωτώμεν, λοιπόν τους τολμητίες Βουλευτές και την Κυβέρνηση: Ποιοί είστε εσείς, οι εκπρόσωποι της νεωτερικότητας, που τολμούν και βάζουν τους εαυτούς των πάνω από τον Θεό και καταργούν το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων; Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημόσια αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που αποτελεί τορπίλη στα θεμέλια της οικογένειας και της κοινωνίας με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και αιτία ψυχοπαθολογικών διαταραχών στα παιδιά, που θα ανατραφούν από ομοφυλοφιλικά ζεύγη, όπως επιδιώκεται. Η "πρόοδος" της ανθρωπότητος πιστεύετε ότι συντελείται με τα παραπάνω γεγονότα;» αναρωτιέται ο Μητροπολίτης Πειραιώς.
Ανάμεσα στους βουλευτές της συγκεκριμένης περιφέρειας είναι και ο κατεξοχήν επίσημος συνομιλητής της Εκκλησίας, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ο μητροπολίτης Πειραιά μάλιστα ζητά έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας. Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι σκοπεύει να πράξει ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία σε κεντρικό επίπεδο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσουν οι υπόλοιποι μητροπολίτες.

________________________


Με χαρά θα βλέπαμε και τον Μητροπολίτη και την Ιεραρχία να πάρουν μία ΣΩΣΤΗ απόφαση, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Δεν μπορούν όμως να το κάνουν, (φοβόμαστε) επειδή θα έπρεπε πρώτα να καθαρίσουν "τα του οίκου τους", κάτι για το οποίο πολλά λέγονται και ακούγονται... περί προσωπικών δεδομένων... (βλέπε παλαιά απόφαση της Ιεραρχίας).
________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.