14.11.13

Έντυπα στα Φαρμακεία


Έντυπα στα Φαρμακεία...
.


Σε πρόσφατη επίσκεψη στο φαρμακείο της γειτονιάς είδαμε ξανά να προσφέρονται δωρεάν εφημερίδες με τίτλο "HOLISTIC LIFE".

Στις 64 σελίδες του πολύχρωμου εντύπου διαπιστώσαμε τα εξής:


Προβολή του κάθε μορφής και είδους ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΟΥ από Ανατολή και Δύση που υπόσχεται ΜΑΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΜΑΓΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΜΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, κ.λπ. κ.λπ.

Πίσω από όλα αυτά υπάρχουν (χωρίς να προσπαθούν να το κρύψουν) οι κάθε μορφής ανατολικές θρησκείες και παραϊατρικές μεθοδεύσεις, για τις οποίες δεν είμαστε αρμόδιοι να πάρουμε θέση.


Μπορούμε ωστόσο να σκεφτούμε πως όποιος ακολουθεί αυτές τις θεραπείες, λογικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...

Θυμίζει η υπόθεση όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους Πεντηκοστιανούς / Χαρισματικούς Θεραπευτές, που το μόνο που εξασφαλίζουν είναι ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.


Το χειρότερο είναι πως στο εν λόγω έντυπο, που αυτοσυστήνεται ως έκδοση «Για Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές Θεραπείες», μοστράρει και η διαβόητη ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ, δηλαδή η θρησκεία της ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ... γνωστή παγκοσμίως για οικονομική εκμετάλλευση των οπαδών της και άλλα σκάνδαλα.
Επίσης η Εσσαϊκή Παράδοση, η ινδική Αγιουβέρδα, το αλάτι από τα Ιμαλάια και ένας σωρός άλλες μπούρδες. 

Το κακό είναι ότι ανάμεσα στο σωρό αυτών των «σκουπιδιών», υπάρχουν και κάποιες «αλήθειες» ή ΜΙΣΕΣ αλήθειες, με τις οποίες παγιδεύονται οι εύπιστοι αναγνώστες. 
Θυμηθήκαμε ένα έντυπο συλλόγου αυτοκινήτου, όπου το ένα προϊόν που διαφημιζόταν χάριζε οικονομία καυσίμων 25%, το άλλο 40%, ένα τρίτο 50% κ.ο.κ. 

Μόνο με αυτά τα 3 προϊόντα η οικονομία έφτανε (υποτίθεται) στο 115%, δηλαδή, αν κάποιος χρησιμοποιούσε αυτά μόνο, θα έπρεπε να μην έχει κατανάλωση αλλά παραγωγή καυσίμων... 

Όμως στο διαλυμένο κράτος μας, μην περιμένετε να σας προστατεύσει κάποιος δημόσιος φορέας, γι’ αυτό ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
=



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.