3.10.13

Η φλόγα της καταστροφής...


Η φλόγα της καταστροφής...
.
.
Αναψε την Κυριακή στην αρχαία Ολυμπία η φλόγα που θα «φωτίσει» τους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι στη Ρωσία. Η λαμπαδηδρομία που θα γίνει θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των Χειμερινών Ολυμπιακών  και περιλαμβάνει ακόμη και... στάση στο διάστημα αλλά και στο βυθό της λίμνης Βαικάλης.
Η φλόγα που άναψε στην σημερινή τελετή πρωθιέρεια της οποίας ήταν η Ινώ Μενεγάκη και παρουσία του νέου προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο επί 123 ημέρες πρωτού καταλήξει, στις 7 Φεβρουαρίου στο Σότσι, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Τη φλόγα θα μεταφέρουν 14.000 λαμπαδηδρόμοι.
Το ταξίδι της φλόγας μεταξύ άλλων περιλαμβάνει «στάσεις» στο... διάστημα, το βυθό της λίμνης Βαϊκάλης, το Βόρειο Πόλο και την υψηλότερη βουνοκορφή της Ευρώπης.
=
Να πάει "η φλόγα της καταστροφής" και να γνωστοποιήσει στους λαούς πως όσες χώρες ασχολήθηκαν με Ολυμπιακούς Αγώνες, βούλιαξαν πιο κάτω από το βυθό της λίμνης Βαϊκάλης... 
Εκεί όπου έριξε οι πολιτικοί μας, μαζί με τους υπεύθυνους του ΑΘΗΝΑ 2004, στον πάτο που φτάνει το χρέος της Ελλάδας...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.