23.9.13

Η εκκλησία στην κατηφόρα...

Η εκκλησία στην κατηφόρα...
.
.
Οι Αγγλικανοί όρισαν την πρώτη γυναίκα επίσκοπο της Ιρλανδίας. Η Αιδ. Pat Storey, που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, εκλέχθηκε από την Εκκλησία της Ιρλανδίας ως νέα επίσκοπος του Meath και Kildare. 
Η εκκλησία στην Αγγλία έχει εμπλακεί σε μια μακροχρόνια διαμάχη για το θέμα. Ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby , έχει πει ότι θέλει να καθαγιάσει την πρώτη γυναίκα επίσκοπο, το συντομότερο δυνατό. 
Η Storey είπε: "Θεωρώ τεράστιο προνόμιο να ξεκινήσω μια νέα φάση της διακονίας μου με τους ανθρώπους του Meath και Kildare, και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα του κλήρου που είναι ήδη εκεί". 
Ο αρχιεπίσκοπος του Δουβλίνου, Michael Jackson, δήλωσε ότι ο διορισμός θα φέρει χαρά σε πολλούς στην εκκλησία της Ιρλανδίας αλλά δεν είπε αν θα φέρει χαρά και στον ΧΡΙΣΤΟ, την κεφαλή της Εκκλησίας.
=
Τα πάνω κάτω φέρνουν οι "θρησκευτικοί ηγέτες" του κόσμου, για να μετατρέψουν την εκκλησία σε άντρο καταπάτησης των βιβλικών αρχών. Είναι άξιοι των επιλογών τους...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.