22.9.13

Ιδού οι ένοχοι...


Ιδού οι ένοχοι...
.

.
Σε κρίσιμη καμπή η ελληνική κοινωνία και η πολιτική σκηνή της χώρας μετά τη δολοφονία του πολιτικού τραγουδιστή Παύλου Φύσσα. 
Αυτή τη φορά η τρόικα που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα θα βρει μια χώρα που ισορροπεί στην άκρη του γκρεμού, με πολίτες διαιρεμένους όσο ποτέ, εύθραυστη ατμόσφαιρα, δρόμους που αποτελούν θέατρο οδομαχιών μεταξύ αντιφασιστών και νεοναζί, με συνδικάτα που ετοιμάζονται για μάχες και μία συμπαιγνία εκ μέρους των πολιτικών που δρουν σε βάρος του λαού με μόνη τους μέριμνα να αποσείσουν από επάνω τους τις ευθύνες για το έγκλημα που οι ίδιοι έπραξαν τις τελευταίες δεκαετίες οδηγώντας τη χώρα στα σημερινά της χάλια. 
Ένα άρθρο στον Τύπο ανέφερε: 
«Μετά από έξι χρόνια ύφεσης, τέσσερα χρόνια λιτότητας και το μεγαλύτερο πρόγραμμα οικονομικής διάσωσης στην παγκόσμια ιστορία, είναι σαφές πως οι Έλληνες έχουν περάσει σε μια άλλη φάση, πέρα από το φόβο, την κόπωση και την οργή που συνοδεύουν τα επίπεδα ρεκόρ σε φτώχεια και ανεργία».      
Από την άλλη ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι ενώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει όλες τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, αλλά σημειώνει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής που θα ψήφιζε περισσότερα μέτρα τα οποία «θα κατέστρεφαν την κοινωνία». 
Παρομοιάζει τη χώρα με μαραθωνοδρόμο που έχει καλύψει τη μεγαλύτερη διαδρομή, αλλά είναι εκ προοιμίου καταδικασμένος ότι δεν θα φτάσει ποτέ τα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα, αφού οι ανήθικοι «αλυτάρχες» βάσει σχεδίου μεταφέρουν το «τέρμα» όλο και πιο μακριά.  
Εν τέλει ο Υπουργός παραδέχεται ότι ο ίδιος και οι συν αυτώ, ως χθες «κατέστρεφαν την κοινωνία», και αντιλαμβάνεται ότι τα όρια για την εγκληματική τους πολιτική στένεψαν απελπιστικά.
=
Το γεγονός ότι όλος ο πολιτικός κόσμος στρέφεται όψιμα κατά της "Χρυσής Αυγής", την οποία οι ίδιοι άνδρωσαν με τις ανοησίες τους, δεν είναι άλλο παρά μία ακόμη ντρίπλα τους για να ρίξουν τις ευθύνες τους σε άλλους και οι ίδιοι να ξεφύγουν "σφυρίζοντας αμέριμνοι"...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.