22.7.13

Επιχείρηση Ιησούς του Ναυή... - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗΕπιχείρηση Ιησούς του Ναυή...
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
...
.
.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, που δημοσιεύθηκαν προ ημερών στο διεθνές ειδησεογραφικό περιοδικό "CHRISTIAN TODAY"[*], αποκαλύπτεται ότι πρόθεση των υπευθύνων της "Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης" ή "Hellenic Ministries" είναι ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (double the number of evangelical believers in Greece). 
Από όσο γνωρίζουμε όμως, στο εσωτερικό δηλώνουν άλλα πράγματα... δημιουργώντας ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... 
=========================================== 
Ιωνάθαν Μακρής : «Μόνη μας επιθυμία η διάδοση του λόγου του Θεού»
Η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» επικοινώνησε με την Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση και συνομίλησε με τον πρόεδρο αυτής κ. Ιωνάθαν Μακρή. Ο ίδιος μας είπε ότι μόνη επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και της ΕΙΕ είναι «ο ελληνικός λαός να διαβάσει το λόγο του Θεού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να πιστέψει στην αγάπη του καθώς μόνο αυτή μπορεί να φέρει τη σωτηρία του καθενός μας.
Να τονίσουμε ότι η Καινή Διαθήκη που μοιράζεται είναι στη δημοτική γλώσσα, για να μπορεί να είναι εύκολα κατανοητή από οποιονδήποτε. Επίσης είναι σημαντικό να πούμε ότι είναι έγκυρη και αναγνωρισμένη τόσο από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσο και από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και Ιεροσολύμων.
Αυτή είναι μία προσπάθεια που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και ήδη έχουν δοθεί χιλιάδες Καινές Διαθήκες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σκοπός της Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης είναι ο κάθε Έλληνας να έχει πρόσβαση στο Λόγο του Θεού αλλά και να κατανοήσει πόσο σχετικός είναι για τον καθένα σήμερα και έχει τη δύναμη να αλλάξει οποιαδήποτε ζωή».
Σε ερώτηση μας για το έργο της ΕΙΕ, ο κ. Μακρής μας απάντησε ότι «είμαστε μια οργάνωση που έχει φιλανθρωπικό σκοπό με αποστολές σε 30 χώρες, όπου πηγαίνουμε, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και μεταφέρουμε το λόγο του Θεού» ενώ ερωτηθείς για το τι άποψη φέρει σχετικά με την άποψη της Ιεράς Συνόδου μας απάντησε πως «η Ιερά Σύνοδος εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και οι απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτήν δεν είναι ομόφωνες. Εμείς για τη διανομή της Καινής Διαθήκης που κάναμε στη Θράκη είχαμε την υποστήριξη αλλά και τη συναίνεση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου». 
http://fonirodopis.gr/press/?p=43975
=========================================== 
Έχουμε την εντύπωση ότι ο Θεός δεν μπορεί να ευλογήσει δράσεις που γίνονται με τέτοια κίνητρα... 
  • Άραγε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΙ γνωρίζουν και εγκρίνουν αυτές τις συμπεριφορές; 
  • Τι θα έλεγε άραγε ο ΠΕΣ; 
  • Τι θα έλεγε η Ευαγγελική Εκκλησία της Ελλάδος;
_____________  [*] http://www.christiantoday.com/article/new.testaments.being.distributed.in.greece/33259.htm)

=
Ο Θεός δεν χρειάζεται «απατηλές μεθόδους» για να κάνει το έργο Του... 
Αυτές ας τις κρατήσουμε για τις διεκκλησιαστικές κ.λπ. σχέσεις...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com

=

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η
:
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.