15.6.13

Χαϊβάν ο Δουλοπρεπής...



Χαϊβάν ο Δουλοπρεπής...
Μήπως ο εισαγγελέας βρήκε περισσότερα από όσα περίμενε; Μήπως το ξαφνικό λουκέτο σχετίζεται με την κλασική μέθοδο σβησίματος των ιχνών; 
Μήπως αυτή η καινούργια ΕΡΤ θα είναι η γη της επαγγελίας για τους «δικούς μας», οι οποίοι θα προσληφθούν - βεβαίως βεβαίως - με αξιοκρατικά κριτήρια, όπως, ας πούμε, προσελήφθη με ηγεμονικές παροχές ο σουρωμένος ερωτιάρης νιουσκάστερ των επιτραπέζιων σεισοπυγίδων της Μυκόνου; Δεν ξέρουμε. Είναι «στα προσεχώς». Το σενάριο έχει ένα επεισόδιο - πιλότο, όπως υποβάλλονταν στην ΕΡΤ οι εξωτερικές παραγωγές για να πάρουν έγκριση...

Υ.Γ. Είμαστε από τους πρώτους που υποστηρίξαμε ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να έχει 5 φορές περισσότερο προσωπικό από το ΒΒC. Ότι πρέπει να εξυγιανθεί εκ βάθρων κι αυτό, ναι, σημαίνει απολύσεις των υπεράριθμων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κανονικά «βύσματα».
Αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι κάτι άλλο. Τι; Θα το μάθουμε σύντομα.
Το σενάριο, πάντως, έχει μπόλικο μαύρο χρήμα, σεξ και παρανομίες.

Αν η ΕΡΤ το γύριζε σε σήριαλ θα το πουλούσαμε και στην Τουρκία με τίτλο «Χαϊβάν ο δουλοπρεπής» και θα βγάζαμε τρελά λεφτά. 

Φυσικά, όπως σε κάθε ταινία, θα έγραφε στο τέλος: κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική. Δεν πιστεύω να το πήρατε για αληθινό, ε;»
(Από το διαδίκτυο http://www.iefimerida.gr/news/110172/%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%B2%CE%AC%CE%BD-%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%84)
=
Στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com