2.6.13

Στοιχεία υπάρχουν... εξηγήσεις γιατί δεν δίνονται;Στοιχεία υπάρχουν... εξηγήσεις γιατί δεν δίνονται;


27 Μαϊ 2013

Η  επιστολή του Προέδρου της Παρατάξεώς μας, κ. Μιχαήλ Ηλιάδη, προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ. Ιερώνυμο, στις 6 Απριλίου 2013, για το θέμα της παρουσίας του σεβ. Μητρ. Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε μασονική τελετή, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση  στο διαδίκτυο.

Το Ελληνικό Πρακτορείο τεκτονικών ειδήσεων δημοσίευσε την επιστολή του κ. Ηλιάδη, στις 8 Απριλίου 2013, με τίτλο: "Η Πολιτική Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" κατά του Ελευθεροτεκτονισμού". (σχετικό link)

http://www.gmna.gr/index.php/2011-11-23-09-10-12/2011-11-23-09-10-45/596-h-------      

Το θέμα αναζοπυρώθηκε με την δημοσίευση στον Ορθόδοξο Τύπο της εν λόγω επιστολής. Ακολούθως, το ιστολόγιο Αντιαιρετικό Εγκόλπιο δέχθηκε μια επιστολή από τον Αρχιμανδρίτη π. Στάχυο Καψή, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, η οποία είναι πολύ αποκαλυπτική για την αφανή αλλά ουσιαστική δράση της μασονίας μέσα στους εκκλησιαστικούς χώρους! (σχετικό Link)

http://www.egolpion.com/naitis_klirikos.el.aspx     

Στην επιστολή του ο π. Στάχυς αρνείται ότι το Τάγμα των Ναϊτών ειναι Μασονικό, αλλά οι ίδιοι οι Μασόνοι τον διαψεύδουν με τον τίτλο που έθεσαν στην ανάρτηση της επιστολής του Προέδρου μας στο ιστολόγιό τους!

Πληροφορίες μας λένε ότι ο τρίτος στη σειρά ιερέας που εικονίζεται στις "επίμαχες" φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ιστολόγιο ierovima.gr, μαζί με τον μητρ. Βελεστίνου, υπηρετεί ως εφημέριος σε Ιερό Ναό επ' ονόματι των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, που ανήκει στην δικαιοδοσία της Μητροπόλεως Κηφισιάς. Περιμένουμε σχετική διάψευση από τον οικείο Μητροπολίτη ή και από τους εφημερίους των Ιερών Ναών, επ' ονόματι των Αγ. Αποστόλων.

Από το Γραφείο Τύπου της Πολιτικής Παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"  
(Από το διαδίκτυο)
=
Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να απαντήσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com