5.6.13

Ζήτω η Ευρώπη των ΟΜΟΦΥΛΟΜΑΝΩΝ...Ζήτω η Ευρώπη των ΟΜΟΦΥΛΟΜΑΝΩΝ...

Τρεις Βρετανοί Χριστιανοί που προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχασαν το δικαστικό αγώνα τους για θρησκευτικές διακρίσεις στο χώρο εργασίας τους. Προηγουμένως είχαν χάσει στο Δικαστήριο του Στρασβούργου τον Ιανουάριο. Ο λόγος ήταν η απαγόρευση να φορούν σταυρό στην εργασία τους και το δικαίωμα να μιλούν ενάντια στους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Το δικαστήριο πλένει τα χέρια του λέγοντας ότι ανήκει στα κράτη μέλη να αποφανθούν επί αυτών των θεμάτων και το ίδιο έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θέλει να παρέμβει.

Το Χριστιανικό Νομικό Κέντρο, που υποστήριξε τις υποθέσεις, δήλωσε ότι οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού για δήθεν ελευθερία της συνείδησης, είναι "άνευ αξίας". Αναφορικά με τον «σεξουαλικό προσανατολισμό», σύμφωνα με τους βρετανικούς νόμους για την ισότητα, οι συνειδήσεις των Χριστιανών που αφορούν το γάμο και τη σεξουαλική ηθική δεν προστατεύονται. Προειδοποίησε ότι το νομοσχέδιο αφήνει την παραδοσιακή αντίληψη του γάμου σε ευάλωτη θέση. Αν η Εκκλησία της Αγγλίας εγκρίνει τη διεξαγωγή γάμων ατόμων του ίδιου φύλου, δεν υπάρχει καμία απολύτως προστασία για μεμονωμένους ιερείς να αρνηθούν να κάνουν τέτοιους γάμους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους να χάσουν τη δουλειά τους για τις χριστιανικές πεποιθήσεις τους για το γάμο.
(Από το διαδίκτυο http://www.christiantoday.com/article/european.court.rejects.christian.legal.challenges.on.discrimination/32681.htm)
=
Αλίμονο σ' εκείνους που λένε ότι το ΑΣΠΡΟ είναι ΜΑΥΡΟ και το αντίστροφο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com