29.6.13

Είναι καλό να γνωρίζεις...Είναι καλό να γνωρίζεις...


Γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο να αντιμετωπίζουμε αναταράξεις στα περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια και κυρίως στα νησιά;

Η τοποθεσία που έχουν κατασκευαστεί τα περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια και κυρίως αυτά που βρίσκονται στα όμορφα νησιά μας δεν είναι η ιδανική, λόγω έλλειψης χώρου. Κατασκευάζονται λοιπόν όπου υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι τοπικές κοινωνίες αυτών των περιοχών. Ανάλογα με τη διεύθυνση των ανέμων και σε συνεργασία με τη μορφολογία του εδάφους της Ελλάδας, που είναι ορεινή, δημιουργούνται αναταράξεις κατά την απογείωση και κατά την προσέγγιση για προσγείωση».
(Από το περιοδικό αεροπορικής εταιρείας)
=
Θα λέγατε περιττή την παραπάνω δημοσίευση; Εμείς όχι...
Αισθάνεσαι αλλιώς όταν γνωρίζεις από πριν ότι εκείνο που συμβαίνει στο αεροσκάφος (και στη ζωή σου) δεν είναι απρόσμενο αλλά κάτι εξ αρχής γνωστό, που όλοι το περιμένουν και, κυρίως, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, και συνεπώς ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ...
Αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής. Πόσο καλό θα ήταν αν λαβαίναμε στα σοβαρά τις ενημερώσεις που δίνει ο λόγος του Θεού!
Αν μη τι άλλο θα γνωρίζαμε ότι Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και βεβαίως μπορεί να βοηθήσει εμάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com