9.6.13

Παράγοντες "πολιτισμού"... [2]Παράγοντες "πολιτισμού"... [2]

Την έντονη αντίδραση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, προκάλεσε είδηση την οποία μετέδωσε ειδησεογραφικό πρακτορείο, σύμφωνα με την οποία υπήρξε συμφωνία μεταξύ Δήμου και Μητροπόλεως για το Gay Pride.
Σύμφωνα με το dogma.gr η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης διαψεύδει την «είδηση» και παραπέμπει στην αρχική της ανακοίνωσης στην οποία καλούσε τους πιστούς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τους χώρους που θα γίνει το gay pride.
Ο Μητροπολίτης χαρακτηρίζει «ντροπή, πρόκληση» και «σύμπτωμα διαφθοράς» την εκδήλωση την οποία «χρεώνει» προσωπικά στον Δήμαρχο: «Είναι όμως απόφαση του Δήμου της πόλεώς μας και προσωπικά του Δημάρχου κ. Ιωάννου Μπουτάρη» γράφει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης στη σχετική ανακοίνωση.
Το δημοσίευμα ανέφερε πως ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε την δημιουργία της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, αρκεί να μην περάσει η πορεία μπροστά από τα γραφεία της και τον Ναό της Αγίας Σοφίας.
«Σεβόμενος τις 19.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί και κατατέθηκαν στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε με τον κ. Άνθιμο η παρέλαση να μην περάσει μπροστά από τη μητρόπολη και την Αγία Σοφία. Ήταν μια συμφωνία πολιτισμένων ανθρώπων, οι οποίοι κάνουν ότι ο καθένας θεωρεί σωστό, στο πλαίσιο της νομιμότητας» είχε δηλώσει ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου.
(Από το διαδίκτυο)
=
Δίχως άλλο, το να λέει κάποιος ΨΕΜΑΤΑ για να δημιουργήσει ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ  δεν είναι δείγμα πολιτισμού...
Τώρα ποιος είναι εκείνος που λέει τα ψέματα και ποιος είναι ή το ΠΑΙΖΕΙ "πολιτισμένος" δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να το διακρίνει κανείς...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com