9.3.13

Να ζήσουν, να τους χαιρόσαστε...Να ζήσουν, να τους χαιρόσαστε...

=


=


Ο Ψευδοδιδάσκαλος, Ψευδοπροφήτης, Ψευδοθεραπευτής, Τηλευαγγελιστής και Συγγραφέας Benny Hinn παντρεύτηκε ξανά την πρώην σύζυγό του Suzanne ύστερα από προηγούμενο διαζύγιό τους. Οι Hinns πριν από το διαζύγιο του 2010 ήταν παντρεμένοι επί 30 χρόνια, με τρεις κόρες και έναν γιο.

Ο γάμος έγινε σε μια πλούσια τελετή, στη Εκκλησία όλων των Εθνών, στο Ορλάντο Φλόριντα με περίπου 1.000 επισκέπτες. [Πρόκειται για το ένα πάρκο διασκέδασης ιδιοκτησίας του διαβόητου ΤΒΝ].
 
Προηγουμένως είχε κυκλοφορήσει μία ανακοίνωση που έλεγε: 

«…Στις 3 Μαρτίου, λιγότερο από δύο εβδομάδες από τώρα, η Suzanne και εγώ θα σταθούμε ενώπιον του Θεού και των μελών της οικογένειάς μας γιορτάζοντας την αποκατάσταση του γάμου μας σε μια τελετή που θα τελέσουν ο Δρ. Jack Hayford, ο Ευαγγελιστής Reinhard Bonnke, και πατέρας της Suzanne, Δρ. Roy Harthern! … Η Suzanne και εγώ πιστεύουμε ότι η διακονία που ο Θεός μας έδωσε θα είναι στο μέλλον μεγαλύτερη από πριν. Θα είναι στο πλευρό μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αληθινά πιστεύω ότι μπαίνουμε σε μια πρωτοφανή εποχή όπου θα δούμε το χρίσμα του Θεού με τέτοιο τρόπο που δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ πριν! Πιστεύουμε, καθώς προχωρούμε, ότι ο Θεός δεν θα σώσει μόνο ψυχές και θα θεραπεύσει σώματα μέσω της διακονίας μας, αλλά επίσης θα θεραπεύσει οικογένειες…».

****
Ο Πάστορας Jack, ο πατέρας της Suzanne Roy Harthern [πεθερός του Hinn] και ο ευαγγελιστής Reinhard Bonnke επανειλημμένα αναφέρθηκαν στη σημασία του νέου γάμου των Hinn, αποκαλώντας τον θαυματουργικό.

"Αυτό είναι πάρα πολύ θαυμαστό", είπε ο Bonnke στο πλήθος, σημειώνοντας ότι αυτό το θαύμα του νέου γάμου ήταν ακόμη μεγαλύτερο από κάθε άλλου γάμου. "Βλέπω ένα ποτάμι με βάλσαμο από τη Γαλαάδ που ρέει στα εκατομμύρια των διαλυμένων γάμων". Είπε ότι πιστεύει πως αυτοί οι γάμοι θα αποκατασταθούν ως αποτέλεσμα.

"Βιώνουμε το θαύμα της αποκατάστασης", δήλωσε ο Harthern, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει την πρώτη γαμήλια τελετή. "Είμαι ευτυχής πατέρας που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά πρόκειται να λειτουργήσει!"

Πολλοί διάσημοι χριστιανοί ηγέτες ήρθαν με αεροπλάνο για την εκδήλωση, μεταξύ των οποίων αρκετά από το εξωτερικό Morris Cerullo, Marilyn Hickey, Marcus and Joni Lamb, Cindy Jacobs και Riva Tims. Αλλά δεν πήραν όλοι μέρος στη διαδικασία της τελετής. Αντίθετα όλων τα μάτια ήταν πάνω στη νύφη και το γαμπρό σε μια μάλλον παραδοσιακή τελετή, ενώ τα παιδιά και οι σύζυγοί τους στέκονταν πλάι στους γονείς τους ως συνοδοί.

Ο Benny Hinn δεν είπε τίποτα μέχρι το τέλος, όταν προσευχήθηκε πάνω από τη Suzanne καθώς οι επισκέπτες χριστιανοί ηγέτες συνωστίζονταν γύρω. Ο Hinn είπε τότε κάποιες προσωπικές ιστορίες συμπεριλαμβανομένου του πώς ο μεγαλύτερος εγγονός του, ο Theo Koulianos, τον ρώτησε την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν από ενάμισι χρόνο (ήταν 6 ετών) πότε ο παππούς θα ήταν πίσω ξανά μαζί με τη "Nana". Είπε στον παππού του ότι προσευχόταν ο Ιησούς να φέρει τους παππούδες του ξανά μαζί. "Ο Θεός απάντησε στην προσευχή αυτού του μικρού αγοριού", είπε ο Hinn καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε.

Ο Hayford είπε "Είμαστε οι προνομιούχοι αυτής της πολύτιμης στιγμής". Η Karen Wheaton και η Judy Jacobs πρόσθεσαν ενθουσιώδη μουσική, αλλά το πλήθος ευχαριστήθηκε όταν ο Hinn ζήτησε από την 83 ετών πεθερά του Pauline Harthern να ψάλλει το "His Eye Is on the Sparrow=Το μάτι Του είναι πάνω στο σπουργίτι", συνοδευόμενη στο πιάνο από τον σύζυγό της Roy.
 
Σαν δεν τρέπονται...
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com