9.1.13

Μηδένα προ του τέλους...


Μηδένα προ του τέλους...

=

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ στο διαδίκτυο:
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η σύνταξη που λαμβάνει από το Δημόσιο, ως χήρα του πρώην πρωθυπουργού, δεν επαρκεί για να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και κυρίως από τις υπέρογκες οφειλές που προέρχονται από τη συντήρηση των τριών (!!!)  μεζονετών στην Εκάλη, οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης παραμένουν απούλητες και ξενοίκιαστες. Τις μεζονέτες είχε λάβει ως αντιπαροχή, από την εταιρεία που έχτισε συγκρότημα κατοικιών επί της οδού Αγράμπελης, όπου βρισκόταν η "περίφημη ροζ βίλα", στην οποία διέμενε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και η οποία ως γνωστόν, χτίστηκε με... δανεικά λεφτά προερχόμενα από τους:
  •     Τον Γιάννη Αλεξίου με 10 εκατ.
  •     Τον μαιευτήρα Θέμη Λαμπρινόπουλο με 20 εκατ.
  •     Τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ με 65 εκατ.
  •     Τον Κάρολο Παπούλια με 10 εκατ.
  •     Τον Γιώργο Κατσιφάρα με 20 εκατ. &
  •     Τον Αντώνη Λιβάνη με 30 εκατ.
Ο πλειστηριασμός για το σπίτι της χήρας Δήμητρας Λιάνη- Παπανδρέου, σύμφωνα με την Real News θα γίνει στα μέσα του μήνα, εξαιτίας της κατασχετήριας έκθεσης για χρέη ύψους 440.000 ευρώ σε τράπεζα, εφορία και στην Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ Ελλάδος).

Η τελευταία οφειλή αφορά ενοίκια τα οποία δεν μπόρεσε να καταβάλλει την περίοδο που κατοικούσε σε ένα από τα ακίνητα της ΧΕΝ, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες δύο διαδικασίες στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, με τον πρώτο πλειστηριασμό να είχε προγραμματισθεί για τις 16/11/2011 και τον δεύτερο στις 11/1/2012.
=
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ: 
«Ἐποίησεν κράτος ἐν βραχίονι αὐτοῦ, διεσκόρπισεν ὑπερηφάνους διανοίᾳ καρδίας αὐτῶν· καθεῖλεν δυνάστας ἀπὸ θρόνων καὶ ὕψωσεν ταπεινούς...»
(Λουκ. 1:51-52)
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com