22.1.13

«Εκκλησία και Αριστερά» – Βίοι Αντίθετοι...«Εκκλησία και Αριστερά» – Βίοι Αντίθετοι...


==


Διήμερο συνέδριο με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά», διοργανώνει το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη και Τετάρτη, 22-23 Ιανουαρίου.

Στο συνέδριο θα παραστεί και θα μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυµος. Θα μιλήσουν επίσης, οι μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιµος, ο μητροπολίτης Δηµητριάδος Ιγνάτιος, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστοµος και ο Σιατίστης Παύλος.


Αλλά κανένας από τους επικεφαλής της «άλλης πλευράς», (Τσίπρας, Κουβέλης και Παπαρήγα).


Από τα μαρξιστικά κόμματα θα παραστούν μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκης (ο οποίος προ μηνός περίπου είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, με ακραίες αντιχριστιανικές προτάσεις…) και άλλα 2-3 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το ΚΚΕ και την ΔΗΜΑΡ δε θα παρευρεθεί κανείς.
Είναι φανερό, πως οι μαρξιστές σνομπάρουν την πρωτοβουλία κάποιων παραγόντων της Εκκλησίας.


Αλγεινή εντύπωση στο πλήρωμα της Εκκλησίας, έχει προκαλέσει και το σύμβολο για το συνέδριο, που είναι μια υψωμένη αριστερή γροθιά που κρατάει έναν Σταυρό. Μόνο, που οι υψωμένες αριστερές γροθιές δεν κρατούν, αλλά σπάζουν Σταυρούς και σκοτώνουν πιστούς, όπως δείχνει η ιστορική διαδρομή των αντίχριστων οπαδών του Μαρξ, που χαρακτήριζε την θρησκεία «όπιο του λαού».


.
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com