21.8.12

Αφού λύσαμε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ προβλήματα...
Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για γκέι, λεσβίες,
αμφί και τρανς νέες και νέους

Από την 1η Αυγούστου, η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, έθεσε σε λειτουργία την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 1528 για γκέι, λεσβίες, αμφί και τρανς νέους και νέες.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της γενικής γραμματείας «Ζούμε όπως εσύ» για την καταπολέμηση των κοινωνικών διακρίσεων και απευθύνεται σε λεσβίες, γκέι, αμφί, τρανς άτομα, στις οικογένειές τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
Η γραμμή αυτή είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την υποστήριξη των ψυχικών και κοινωνικών αναγκών της λεσβιακής, γκέι, αμφί και τρανς κοινότητας, και μάλιστα ενός μέρους της που είναι ακόμη πιο ευάλωτο στις διακρίσεις, αυτό των νέων ατόμων.
==
__Αφού έλυσαν ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της "νέας γενιάς" αποφάσισαν να καλύψουν και τα προβλήματα της περιθωριακής ομάδας των ομοφυλομανών (ομοφυλοφίλων).
__Ότι μας κυβερνούν ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ δεν χρειάζεται πολύς νους για να το καταλάβει κανείς, αλλά  να είναι ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ... αυτό ξεπερνάει κάθε όριο...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com