17.8.12

Όχι πια δουλικά οι αστυφύλακες...
=

Ξανά σε «μάχιμες» υπηρεσίες εκατοντάδες αστυνομικοί

Διακόσιοι αστυνομικοί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, 25 από την προσωπική ασφάλεια του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και εκατοντάδες από την ασφάλεια βουλευτών, ευρωβουλευτών και περιφερειαρχών, αποδεσμεύονται και μετατίθενται σε αστυνομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και στο κέντρο της Αθήνας.

Το σχετικό προεδρικό διάταγμα υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, και όπως αναφέρεται σε αυτό, προβλέπεται μεν φρούρηση διάφορων στόχων, όπως και μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά οι ανάγκες αξιολογούνται κάθε φορά από ειδικές επιτροπές.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο προεδρικό διάταγμα, προβλέπεται τιμωρία όσων αστυνομικών συλλαμβάνονται να εκτελούν άλλες εργασίες, πέρα από τα καθήκοντα φρούρησης, όπως για παράδειγμα να πηγαίνουν για ψώνια. Όταν αυτό διαπιστώνεται, πέρα από την τιμωρία των αστυνομικών, θα εξετάζεται από την αρχή το αν θα συνεχίζεται ή θα διακόπτεται η φρούρηση του συγκεκριμένου προσώπου.
Το προεδρικό αυτό διάταγμα είναι η πρώτη φάση του σχεδίου για την αποδέσμευση 1.500 αστυνομικών από ειδικές υπηρεσίες, ώστε να διατεθούν στην αστυνόμευση.
==

=
__Με τέτοια συμπεριφορά απέναντί τους, άντε οι άνθρωποι αυτοί να θέλουν ύστερα να πολεμήσουν το ΚΑΚΟ, αφού το γεύονταν καθημερινά στο σβέρκο τους εξαναγκασμένοι να κάνουν τις υπηρέτριες για χάρη των εθνοπατέρων...
__Ντροπή αν δεν είναι αυτό, ποιο είναι τότε;
.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com