14.6.12

Έτσι αυξάνουν την παραγωγικότητα...
==
__Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα" και τα τρία αυτά κόμματα ενέδωσαν στην άναρχη αφισοκόλληση, γεμίζοντας αφίσες, μπάνερς και σάντουιτς (αφίσες με χοντρό χαρτόνι) τις κολώνες φωτισμού, τους ελεύθερους τείχους και τα δέντρα.Η εμφάνιση των άλλων κομμάτων είναι διακριτική. Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κολληθεί πάνω από 10.000 αφίσες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως όπως αναφέρεται και στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Τετάρτης, τα κομματικά συνεργεία κολλούν αφίσες και τα δημοτικά συνεργεία τις ξηλώνουν, ιδιαίτερα από λεωφόρους και οδούς όπου δεν επιτρέπεται.
Με βάρδιες, περισσότεροι από 75 εργαζόμενοι στην καθαριότητα καθαρίζουν στις κεντρικές λεωφόρους βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου τις κολώνες και όλα τα σημεία όπου έχουν αναρτηθεί παράνομα αφίσες κομμάτων.Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έχει ξεκαθαρίσει ότι: "δεν θα κάνω καμία υποχώρηση σε όσα κόμματα κολλούν αφίσες παράνομα. Θα ρίξω πρόστιμα".
Σε παρόμοια μήκη κύματος και οι δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος δήλωσε ότι: "Δεν θα αντέξω άλλη υποβάθμιση. Πρέπει αυτό να γίνει κατανοητό σε όλες τις κατευθύνσεις. Οι χώροι και οι τρόποι προβολής των κομμάτων έχουν καθοριστεί με ακρίβεια από τη διαπαραταξιακή επιτροπή".


__Πρώτοι και καλλίτεροι στις παρανομίες τα κόμματα. Ρυπαίνουν τις πόλεις με τις αφίσες τους και οι γλύφτες Δήμαρχοι απειλούν ότι θα τους βάλλουν πρόστιμα.
Για την ώρα βρήκαν δουλειά η καθαριστές για να αποκαθηλώνουν τους κομματικούς ρύπους.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com