24.5.12

Και με αυτούς και με τους απαυτούς...
==
__Πολύ μας τα μπερδεύουν αυτοί οι πολιτικοί. Και με την Εκκλησία και με τους ομοφυλομανείς (ομοφυλόφιλους) και με τους κλέφτες και με τους ψεύτες και με τους τίμιους και με τους ρουφιάνους και με τους χαζούς και με τους εφιάλτες και με τους προδότες... 
__Τα παρακάτω έγραψε το ιστολόγιο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ:
"Ο Στ. Μάνος ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι η συμμαχία της “Δράσης” με τη “Φιλελεύθερη Συμμαχία” του Γρηγόρη Βαλλιανάτου διατηρείται..__Αλλά η συμφωνία για τη δημιουργία συνασπισμού έγινε μεταξύ της Δράσης και της Δημιουργίας Ξανά και απέφυγε να διευκρινίσει περισσότερα, περιοριζόμενος να τονίσει τη δυναμική που προκύπτει από τη νέα συμμαχία.__Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό ο Θάνος Τζήμερος είχε θέσει ως προϋπόθεση συνεργασίας με το Στέφανο Μάνο την μη συμμετοχή σε αυτό τον συνασπισμό κομμάτων του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Έγραψε ωστόσο στο facebook: «Με ενοχλεί η τάση του Βαλλιανάτου να προκαλεί και συχνά να μπερδεύει τον ρόλο του ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων με τον ρόλο του πολιτικού. Για να μην με παρεξηγήσετε: θεωρώ ότι κάθε ενήλικας έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σώμα του όπως του αρέσει και καμία διάκριση δεν θα πρέπει να γίνεται εις βάρος ανθρώπων για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, άρα υποστηρίζω τον ακτιβισμό του Βαλλιανάτου. Όμως η πολιτική είναι ένα άλλο πράγμα. Ο ακτιβιστής οφείλει να είναι αιχμηρός, προκλητικός, εριστικός ενδεχομένως, για να ξυπνήσει συνειδήσεις, ο πολιτικός το ακριβώς αντίθετο». 
__ Και κάτι τελευταίο. Ο Θάνος Τζήμερος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και συζήτησαν για ένα μισάωρο για τις σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους!
Βγάλτε τώρα άκρη για τους Τζήμερο, Μάνο, Βαλλιανάτο…"
__Απέναντι στο κέρδος και της τελευταίας ψήφου κανένας φραγμός και καμία συνέπεια...
__Τιμήστε τους δεόντως, λοιπόν!
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com