26.10.11

Ακόμη και τα σκουπίδια...


Ο τρόπος που αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα, επηρεάζεται πάρα πολύ από εκείνα που υπάρχουν μέσα στην καρδιά του και από τις αιώνιες προοπτικές που τον εμπνέουν. Στο παρακάτω κείμενο δυο νέα παιδιά περιγράφουν πώς έζησαν (ζουν ακόμη) την κακή κατάσταση της Πρωτεύουσας (με τους σωρούς τα σκουπίδια) και πώς φωτίζονται από την ελπίδα του Ευαγγελίου για να βλέπουν τον αγαθό σκοπό του Θεού ακόμη και πίσω από όλα αυτά τα "δύσοσμα" πράγματα και γεγονότα...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

__Η Ελλάδα αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό που πιθανόν έχετε  ακούσει στις ειδήσεις. Η κατάσταση βρομάει πάρα πολύ, όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, καθώς οι απεργίες οδήγησαν σε βουνά σκουπιδιών να ξεχειλίζουν σχεδόν σε κάθε δρόμο της πόλης! 
__Ευτυχώς έχουμε μια ζωντανή ελπίδα που δεν στηρίζεται στα χέρια των ανθρώπων, αλλά σε ένα σοφό Θεό που επίσης μας αγαπάει, ο Οποίος θα είναι πιστός στην επίτευξη των σκοπών Του για τη δόξα Του. Συνεχίζουμε με εμπιστοσύνη σε Αυτόν για όλες τις ανάγκες μας – ευχαριστώντας Τον για το πώς έχει παράσχει τόσο άφθονα, ειδικά για τον πλούτο της χάρης και το έλεός Του! 

__Είθε ο Θεός να συνεχίσει να μας χρησιμοποιεί για να συνδέσουμε και άλλους στην πηγή της αληθινής ζωής και ελπίδας που έχουμε μέσα από το ολοκληρωμένο έργο του Χριστού, ο οποίος πέθανε ως θυσία για να μας ελευθερώσει από τη βρομιά της αμαρτίας μας!

_____________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com