13.10.11

Οι βασικοί ΕΝΟΧΟΙ για το κατάντημα της χώρας 


Απευθυνόμενος στον Υπουργό κ. Ν. Σηφουνάκη, ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος τον κατηγόρησε όσα υποστήριξε κατά ιερέων και της μισθοδοσίας τους. Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

"Διάβασα την ανακοίνωσή σας, δηλαδή την μισαλλόδοξη επίθεσή σας, που αφορά την μισθοδοσία των κληρικών και διερωτήθηκα ποιός τίτλος θα ήταν ο πιο κατάλληλος για να αποδόσει το νόημά της και το φρόνημά σας. Δεν βρήκα άλλο κατάλληλο από τον «Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ» σε όλο  το θλιβερό μεγαλείο της" (...).
"σκέφθηκα μετά, ότι σεις, που εκδόσατε αυτή την ανακοίνωση, είσθε ένας υπουργός σήμερα και ήσασταν υπουργός και βουλευτής παλαιότερα. Είσθε δηλαδή ένας από τους βασικούς ΕΝΟΧΟΥΣ για το κατάντημα αυτής της χώρας. Αυτή η χώρα έφθασε σε αυτό το κατάντημα εξ αιτίας πρώτιστα και κύρια της αλαζονίας της εξουσίας η οποία προκειμένου να διακρατήσει τη νομή της, κατέστρεψε αυτό τον τόπο. Θα έπρεπε λοιπόν να είσθε πολύ σεμνός αφού είσθε  ΕΝΟΧΟΣ.
Η εκδήλωση αλαζονίας και επιθετικότητας δε μπορεί να καλύψει την ευθύνη σας. Στο σπίτι του κρεμασμένου δέν μιλάνε για σχοινί."



Έστω και αργά, άρχισαν να λένε κάποιοι την αλήθεια... Χαιρόμαστε και περιμένουμε περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμη και προς κάποιους Αρχιερείς... αφού επί αιώνες ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ βαδίζουν χέρι-χέρι...  Όπως π.χ. όταν τους ορκίζουν στον Ευαγγέλιο, παραβιάζοντας την εντολή του Χριστού!


Όλους αυτούς δεν τους όρκισα εγώ αλλά ο Αρχιεπίσκοπος!
Άρα οι αρχιερείς είναι συνένοχοι γι' αυτό και 
δεν μπορούν να  μιλάνε σαν να είναι από άλλο πλανήτη...


-------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com