22.10.11

Θα μπορούσε να είχε σωθεί
Αποκάλυψη βόμβα έκανε ο βιογράφος του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, ο Walter Isaacson σε συνέντευξη του στην εκπομπή «60 minutes» υποστήριξε ότι ο S.J. αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή. Αντίθετα επέλεξε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας. 
Συγκεκριμένα, ο Isaacson είπε, όταν τελικά αποφάσισε να κάνει την επέμβαση, η σπάνιας μορφής καρκίνου στο πάγκρεας από την οποία έπασχε, δυστυχώς είχε πλέον εξαπλωθεί. 
Ακόμη τόνισε ότι ο S.J. προσπαθούσε να διασκεδάσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του και έλεγε σε όλους ότι είχε θεραπευτεί, όμως συνέχιζε τις θεραπείες κρυφά. Επίσης επιβεβαίωσε λεπτομέρειες, γύρω από φημολογίες πως ο Jobs θα μπορούσε να είχε σωθεί από τον καρκίνο, καθώς η ασθένεια του αναπτυσσόταν αργά, εάν είχε ζητήσει νωρίτερα θεραπεία από τους γιατρούς.
υστυχώς η περίπτωση του ανθρώπου θυμίζει αρκετούς "θρησκόληπτους" ή "μοιρολάτρες" ή "φοβητσιάριδες", που αρνούνται να βοηθηθούν από τους γιατρούς, πιστεύοντας ότι ο Θεός ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ειδικά για την αφεντιά τους, και θα τους θεραπεύσει.... Χιλιάδες είναι τέτοια παραδείγματα ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους ή υπέφεραν αυτοί και το περιβάλλον τους εξαιτίας της ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑΣ τους και της ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΗΣ τους. Κρίμα...
_____________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com