8.9.11

Υπάρχει και άλλος τρόπος...



Έχουμε εκφράσει την αντίθεσή μας στις κουτοπόνηρες "στρατηγικές" διαφόρων "ιεραποστόλων" που κινούμενοι από καλό ή όχι κίνητρο --αυτό δεν είναι δική μας αρμοδικότητα να το πούμε-- προσπαθούν να κινηθούν στη χώρα μας όχι μέσω εκκλησιών αλλά ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΣ με αποτέλεσμα να δημιουργούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ παρά καλό με τις ενέργειές τους. 
Εν προκειμένω εξαίρεται η Μητρόπολη Καλαβρύτων που ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, όπως έκαναν άλλοι θλιβεροί Μητροπολίτες, αλλά ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΩΣ ΑΞΙΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ βιβλίο του Θεού.
Μακάρι οι υπεύθυνοι της Ε.Ι.Ε. να διδαχθούν από τα παραπάνω για να μην πηγαίνει τζάμπα ο κόπος τους και τα έξοδα που πληρώνουν φτωχοί άνθρωποι για τη διάδοση της Αγίας Γραφής.
Ελπίζουμε στο μέλλον να αναθεωρηθεί η άστοχη αυτή πρακτική τους, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ. Δεν είναι έγκλημα. Ας δείχνουν λοιπόν το πρόσωπό τους, κι ας είναι αυτό το πρόσωπο και το παρουσιαστικό των συνεργατών τους ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»

Παρόλο που δεν δημοσιεύουμε σχόλια, διαβάζουμε ευχαρίστως όσα μας στέλνονται 
και τα λαβαίνουμε υπόψη μας.